ayy aynı duyguyu ben akşam işten gelince okadar çok sayfayı okurken yaşıyorummeraba canlarm ne çok konuşmuşsunuz maşallah ok oku biteremedim
evet ben hiç salmadım 60 ımdada kuafördeki o kokoş kadınlar gibi olup dudağıma kırmızı rujumu sürüp saçımıda sarıya boyatmak istiyorum🙂😛iha:😛iha:😛iha:olsunnn tedbiri elden bırakmamak lazım, evlendim nasıl olsa deyip kendini salan çoookk bayan var.
selammmm...
nasılsınız bakalım??
ayy aynı duyguyu ben akşam işten gelince okadar çok sayfayı okurken yaşıyorum
evet ben hiç salmadım 60 ımdada kuafördeki o kokoş kadınlar gibi olup dudağıma kırmızı rujumu sürüp saçımıda sarıya boyatmak istiyorum🙂😛iha:😛iha:😛iha:
iyiyiz canım çok şükür bu iki gündür midem yine tuhaf ama idare ediyoruz🙂 sen nasılsın tatlım regl olmuşsun okudum ne diyim üzülme desemde mutlaka üzüleceksin ama inan yarına bişeyciğin kalmaz :laugh: insan umut ettikçe yaşıyor biliyosun yeni ay yeni umut mutlaka karşılığını göreceksin buna inan🙂
eveeettttt yupiiiihoşgeldim canm nasılsın bakalım bebiş nasıl
canım tatildemisin hala
saol ayşegülcüm iyiyim çok şükür bebişte çok iyi herşey yolunda sen nasılsın canım nasıl gidiyorrhoşgeldim canm nasılsın bakalım bebiş nasıl
canım tatildemisin hala
hoşgeldin canımmmm iyiyiz sen nasılsın bebişin nasılll
ayşegülcüm üstüme kokoş tanımam varsa gelsin çıksın karşımakız o fotoraftaki senmisin seni kokoş melek seni