kzlarrrrrrrrr ben yine daldım size namaz gidiyo hatırlatan yok bizraz sonra burdayım biyere gitmeyin ha
ammiiiiinnnnnnnnnn yazgülüm inşallah tez zamandada hamiş haberiniizi alırız
sınav fena degıldı canım motordan bıraz celıskıde kaldım bakalım ınsallah gecerım bu arada ehlıyet sınavıydı gırdıgım yanlıs anlasılam olmasın motor falan derken😛iha:bu arada gercek adım dılek benımmmYa kizlar ne diycem.. ben herkesin gercek ismini merak ediyorum aslinda 🙂 yazsaniza 🙂
sınav fena degıldı canım motordan bıraz celıskıde kaldım bakalım ınsallah gecerım bu arada ehlıyet sınavıydı gırdıgım yanlıs anlasılam olmasın motor falan derken😛iha:bu arada gercek adım dılek benımmm
kızlar özür dilerim..bir sürü iş geldi üstüste..bırakmak zorunda kaldım..o an forumda olan arkadaşlarımdan tek tek özür diliyorum aniden gittiğim için..ama elimde olan bir durum değildi..
Ya kizlar ne diycem.. ben herkesin gercek ismini merak ediyorum aslinda 🙂 yazsaniza 🙂
sınav fena degıldı canım motordan bıraz celıskıde kaldım bakalım ınsallah gecerım bu arada ehlıyet sınavıydı gırdıgım yanlıs anlasılam olmasın motor falan derken😛iha:bu arada gercek adım dılek benımmm

kızlar özür dilerim..bir sürü iş geldi üstüste..bırakmak zorunda kaldım..o an forumda olan arkadaşlarımdan tek tek özür diliyorum aniden gittiğim için..ama elimde olan bir durum değildi..
Slm canim nasilsin bakalim?
anliyorum canim napalim is yerinde oldugumuz zaman boyle seyler oluyor bendede cok oluyor ama bizi ancak biz anlariz sen takma kafana boyle seyler..
ne var ne yok guzelim? hersey yolunda mi?
Kiz sen yazdigim yaziyi okudun mu dijital test hakkinda?.. belki sen biliyorsundur..