ayşegül
ben de internetten bakıp yazıcam anıyı yavru kuşum olur mu???
heee ben internetten yazmadım ki bikerem sende kendi anını anlatıcaksın bananeee

ayşegül
ben de internetten bakıp yazıcam anıyı yavru kuşum olur mu???

hoşgeldin fıstık neler yaptn hadi tarif verme sırası sende kaçmak yokkk:laugh:
Afferim sana bizi merakta birakmiyorsun sen ne guzel 🙂
ağlıyom üüüüüü ühüüüüühosgeldın tatlım nasılsın?
yaz gülüm sana çok dua ettim şimdi tatlım yakında herşey çok güzel olursa ben den bil 😛iha:ya hadi sende söle ismini tatlı cadım sölemiş sende söle
ınsallah canım valla martın ılk haftası dedıler ama sonuca bakalım merakla beklıyorum soyle bakalım senın adın nee???????
ben geldiiiiiimmm yemeğimi yaptımm pişmek üzere 🙂 tekrar merhaba
tatlım ben digital ürünlere pek güvenmiyorum..hangi konuda kullandıysan kullanma bir daha🙂
şu anda yolunda olmayan birşey yok tatlım işte..yuvarlanıp gidiyoruz🙂
sen nasılsın birtanem?? bu arada bana mail attığın bi durum vardı ya.. onunla ilgili herşey yoluna girdi mi??
inş geçersin tatlım ama sende yazım gülüm gibi yollarda psikopatlı yapma sakın 😛iha:
aynen katılıyorum canımm gecen gun bende yaptım yıka yıka arındıramadım vallaaaa cok severım ıspanagı ama dert yıkamasıkız yokkk bildiğin ıspanak neyini anlatayım yaw :laugh: şu yemek güzelde yıkaması, doğraması öfffff yani ne zor.
canlarım biraz sonra spora gidicem..ya kışın çok zor oluyor..üşüyo insan çıktıktan sonra..kat kat kıyafetler botlar amaaannnn..yazın ne güzel bi t-shirt bi eşofman altı gidiyosun..bir an evvel yaz gelse kızlar..ve hepimiz bebişli göbüş olmuş olsak..