Yazgulu24
Hamiş Melek
onu yapmak için dışarı çıkmam lazım yokki kuru patlıcanım 🙁 neyse avcumu yalayıp memişime süreyimde şişmesin😀
Allah seni napmasin emi hic gulecegim yoktu haha 🙂 sur bacim sur sismesin koca memisli olma sonra 😛
onu yapmak için dışarı çıkmam lazım yokki kuru patlıcanım 🙁 neyse avcumu yalayıp memişime süreyimde şişmesin😀
yok gülüm ya ben karnmı çoktabn doyurdum nasılsın baklım
bende iyiyim fistigim 🙂
haha ben mi? yok anam simdi ki ugrasacak dun miasafirlerim vardi bir suru yemek var daha onlar kalir o zaman.. bendede kuru patlican ve biber dolmasi var ondan aldim simdi onume uzerine biraz yogurt onu yiyorum 🙂
canım benim canın çeker diye getirdim işde yesene aaaaa teşekkürler kız gene iyi almiş:laugh:senin koca benimkinden iyi valla
iyiyim canım sen nasılsın, selzehle denkgeldinizmi dünden beri, eşi nasıl karşılamış haberin varmı?
afiyet bal olsun gülüm benim kız benim kocamın sabahın köründe çekmiş canı benimde hiç yapasım yoktu ya neyse ayşegülüm bana bugün sarma yap canım çokj istiyo dedi bende kıyamadım aklımada hemen sen geldin yazım gülüme söyliyimde canı çeksin dedim😛iha:
Kizlar dugun resimlerini var mi hic bilgisayarda? koysaniza merak ettim 🙂
Allah seni napmasin emi hic gulecegim yoktu haha 🙂 sur bacim sur sismesin koca memisli olma sonra 😛
Alcak tabi yolarim ben adami :n028: Carsiya gidip bos donup gelmek olmaz ayip olur diye aldim heheh 🙂 Aksamda dugune gidecegiz 🙂
Ben oyyyyle bulurum iste basilacak damar haha 🙂 dur ben koyayimda sen catlaaaya ben resim koyamıyorum siteye son 1 haftadır falan, sinir oldum, sende şimdi düğün resmi koyun deyip damarıma basıyosun :n028:
😛iha: