inşaallah hislerin doğru çıkar canım.dualarında unutma.rana gülcüm inş hamişsindir kız öle bir hisgeldi
merabalr ben geldim tekerar meraba
sağol canım.YAZGÜLÜm
tatlı kuşum sabah ilk idrarınla sakın yapma yani gebelik testi gibi değil..en iyisi akşam üstü 5-6 gibi yapmak..
RANAGÜL
canım ben dua etmiyorum daha önce söylemiştim..o yüzden ben senin için dua edemem ama en içten şekilde istiyorum hamile olmanı canım
Hmm anladim canim.. bende dedim ben baska test mi kullaniyorum bunlarin daha kolay anlasilir olani yok mu diye merak ettimde 🙂 Neyse bakalim daha cok erken zaten bugun daha 7. gunum 🙂 Daha regl dun bitti ama testlere basladim.. bakalim kac gun surecek..
Hah benimde merak ettigim gunun hangi saati yapiyorsunuz ovulasyon testini?
inşallah,inşallah canım.dualarınızı eksik etmeyin.2 gün daha bekliyeceğim zaten.
slmmm ranagül canımm ayy heycanlandım şimdi hamişsin kız sen.. ayy hadi hayırlısıı..dilaracım sende hoşgeldin aramıza senide listeye eklemek isteriz ama okadar çok gelip giden arkadaş warki listeye ekliyoruz sonra bidaha hiç gözükmüyolar..

Regl Zamanı GeÇen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ

:hıms:Bekleyen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

2010 ANNE ADAYLARI

YAZGÜLÜm
tatlı kuşum sabah ilk idrarınla sakın yapma yani gebelik testi gibi değil..en iyisi akşam üstü 5-6 gibi yapmak..
RANAGÜL
canım ben dua etmiyorum daha önce söylemiştim..o yüzden ben senin için dua edemem ama en içten şekilde istiyorum hamile olmanı canım