Ay evet tatlim basiniz sagolsun.. Allah mekanini cennet etsin arkadasinada cennette kavustursun annesine
saol gülüm aminn
Ay evet tatlim basiniz sagolsun.. Allah mekanini cennet etsin arkadasinada cennette kavustursun annesine
saol bitanm iyiyim sen nasılsın baya ilerlememişsin inş gelir buay meleğin hepinize dua ediyorum sizde bana edin
SELZEH
güzelim clearblue'ya bakıyorum da bir sürü alt başlık var..sen senin ürününün üzerinde yanındaysa ne yazıyor bir söyler misin canım..sana bugün çok zahmet verdim ben de..bi hamilelik monitörü yazıyo bi hamilelik testi yazıyo..hepsi de ayrı ürün anlayamadım neyi alacağımı..
yazgulu ben soyleyım sanırım17 18 santımme kadar buyuyor yumurtalık ozaman bebek oluyor ve sonra catlıyor doktor soyledı benımkı ne buyuyor nede catlıyor hapla iğne kullanıyorumYa kizlar ben anlamadim ya.. 15 cm ne oluyor ki o zaman? kac santim olursa iyi oluyormus?
canım ben bugünlerde ovulasyon dönemindeyim, bakalım hayırlısı...çalışmalar yapıyoruz. çok sağol allah kabul etsin, inşallah tez vakitte sağlıklı bebişler bize katılır.
ayşegul kım vefat ettı ben okumadım başın saağ olsun allah rahmet eylesınAy evet tatlim basiniz sagolsun.. Allah mekanini cennet etsin arkadasinada cennette kavustursun annesine
canım dur daha nettin kız yeni başladın
canım tamam ama allah benden ümidinizi asla kesmeyin demiş daha bugün okuduk kuranda yazıyo
saol bitanm iyiyim sen nasılsın baya ilerlememişsin inş gelir buay meleğin hepinize dua ediyorum sizde bana edin
ay Yazgülü Allah iyligini versin canim yaaa… gülmekten öldüm valla