kızlar iyi akşamlar
kısssssssssss nıye aglıyon ben cıddı bısey demedımkııııyaaa güzelim zaten çok kötüyüm ağlamak geli,yo içimden ağlamaktan gözlerim şiti heeeh bide sen küste evimi sel bassın öliyim ben beni niye yanliş anlyosunki senin adın tatlı cadı dedğilmi bende espiri yaptım gül diye kimse beni anlamıyo sizden başka sizde bana küsün intihar ederim bak ahaa
aglamaaaaaaaaaaaaaa küsmem sana bennnnnn bu ara pek konusamadıkkkkkk daaaaaaaaaa ecik kapris yapasım geldı sana:laugh:Ya kizlar.. anneligin zorluklari bile guzel baksaniza yaziya..Insallah bu tatli telaslari birgun bizde yasariz..
yaaa güzelim zaten çok kötüyüm ağlamak geli,yo içimden ağlamaktan gözlerim şiti heeeh bide sen küste evimi sel bassın öliyim ben beni niye yanliş anlyosunki senin adın tatlı cadı dedğilmi bende espiri yaptım gül diye kimse beni anlamıyo sizden başka sizde bana küsün intihar ederim bak ahaa
kızzzzzzzzzzzzz dalga gecme bak yanına gelırsemmmm ısırırım yanaklarını esıne bısey kalmazzzzzzz:laugh:Ha evet sabahtan beri sana kusuyor hehe 🙂
Canim kiyamam sana niye agladin sen bakayim?
Afiyetle yiyin canim yemekleri
yazım gülüm döktürdün yıneeeeeeeee guzel yazıymıs vede anlamlı tabı....suanda ısyerımde bı aıle var veeee cocuk ıcın gelmısler cocuk yerınde duramıyo bagırıyo annesıde pesınde kosuyo gercekten anne olmak zor iş
kızlar iyi akşamlar
Ha evet sabahtan beri sana kusuyor hehe 🙂
Canim kiyamam sana niye agladin sen bakayim?
Afiyetle yiyin canim yemekleri

kısssssssssss nıye aglıyon ben cıddı bısey demedımkııııaglamaaaaaaaaaaaaaa küsmem sana bennnnnn bu ara pek konusamadıkkkkkk daaaaaaaaaa ecik kapris yapasım geldı sana:laugh:
bebek çalışmaları nasıl gidiyo günü geçen arkadaşlardan haber varmı kızlar ben diyete başladım fazla kilosu olanda hamiş kalamıyomuş
inş gülüm bidenem inş az önce benim içime dokunanao oldu dua ederken boşalı verdi gözlerimdeki yaşlar inş bizzde anne oluruz