Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar yarın mevlid kandiliymiş haberiniz olsun...

ne yapalım biliyor musun bekleyenler listesindeki herkesin adını bir kağıda yazalım ve yarın akşam dualarımızda onların isimlerini tek tek sayalım. ne dersiniz? hem böylece başkalarının yaptığı dualar daha kabul olurmuş.

ne yapalım biliyor musun bekleyenler listesindeki herkesin adını bir kağıda yazalım ve yarın akşam dualarımızda onların isimlerini tek tek sayalım. ne dersiniz? hem böylece başkalarının yaptığı dualar daha kabul olurmuş.
olur canım guzel fıkır hep dua edıyoruz bırbırımız ıcın ama kandıl gunu daha makbule gecer tabı ben varım yanııı

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

iyiyik elmalı turtam

hosgeldın tatlımmm
hoşbuldum cicim buarada hikayen çok güzel Allah bir ömür boyu mutlu etsin inşallah

evet cnm bende oruç tutucam yarına güzel bi fikir yapalım tabiki

olur canım guzel fıkır hep dua edıyoruz bırbırımız ıcın ama kandıl gunu daha makbule gecer tabı ben varım yanııı

tamam canım umarım herkes okur da bunu yapar.

hoşbuldum cnm iyiyim sen nasılsın sabah benim preseed geldi benim bugün 11.günüm sence ovulasyon testi yapmaya başlayayımmıondan sonramı preseedi deniyeyim

tşk ben de iyiyim, iyi hadi gelmiş gözünaydın 🙂 canım sen ovulasyon testi yapmaya başla ben de 11. gün yaptım ilk testi ve silik de olsa ikinci çizgiyi görmüştüm ve o gün ilk kez pre-seed kullandım. 12. gün yine test yaptım aynı siliklikteydi ama 13. gün yaptığım testte yani dün iki çizgi de aynı renkteydi. ve döneme girmiş bulundum çalışma yaptık. kısmetse bu akşam ve yarın da çalışacağız.

evettttt canım süper pikir yapalım

kızlarrrrrrrrr ben de cıkıyorum eşim almaya gelcek hoscakalın gorusuruz

güle güle canım

hoşbuldum cnm iyiyim sen nasılsın sabah benim preseed geldi benim bugün 11.günüm sence ovulasyon testi yapmaya başlayayımmıondan sonramı preseedi deniyeyim

bidaha ki ay yaparsn sende canım iyiyapmişsin sende ovulasyon testlerini yap

Geri