Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

tamam canım umarım herkes okur da bunu yapar.

tşk ben de iyiyim, iyi hadi gelmiş gözünaydın 🙂 canım sen ovulasyon testi yapmaya başla ben de 11. gün yaptım ilk testi ve silik de olsa ikinci çizgiyi görmüştüm ve o gün ilk kez pre-seed kullandım. 12. gün yine test yaptım aynı siliklikteydi ama 13. gün yaptığım testte yani dün iki çizgi de aynı renkteydi. ve döneme girmiş bulundum çalışma yaptık. kısmetse bu akşam ve yarın da çalışacağız.
canım benim çok sağol valla çok yardımcı oldun bende nasıl kullanacağımı bilmiyordum bakalım hepimiz inşallah hayırlı haberler verebiliriz🙂

evettttt canım süper pikir yapalım

güle güle canım

bidaha ki ay yaparsn sende canım iyiyapmişsin sende ovulasyon testlerini yap
yapıcam cnm inşallah bakalım
canımmm şimdiden allah kabul etsin, evde olsaydım ben de oruç tutmak isterdim. hepimizin derdi aynı nasıl olsa bu yüzden dualar bize fayda sağlar inşallah.
amin cnm sağol olsun dua edelim birbirimiz için

canım benim çok sağol valla çok yardımcı oldun bende nasıl kullanacağımı bilmiyordum bakalım hepimiz inşallah hayırlı haberler verebiliriz🙂

canım rica ederim ne demek, ben de bilmiyordum selzehciğimden öğrendim. sen eğer 1 ya da 2 saattir birşeyler içmediysen şimdi testini yap. bu testler sabah 11 ile akşam 8 arası yapılıyormuş. bir de pre-seed in şırıngayı 3 e kadar doldur. ilk kullandığında çok zorlanacaksın ama sonra alışırsın. inşallahhhh canım inşallah hayırlı haberler verebiliriz.

canım rica ederim ne demek, ben de bilmiyordum selzehciğimden öğrendim. sen eğer 1 ya da 2 saattir birşeyler içmediysen şimdi testini yap. bu testler sabah 11 ile akşam 8 arası yapılıyormuş. bir de pre-seed in şırıngayı 3 e kadar doldur. ilk kullandığında çok zorlanacaksın ama sonra alışırsın. inşallahhhh canım inşallah hayırlı haberler verebiliriz.
tamam cnm işteyim ama lavaboya gidip yapayım bariiii

canım yarın sabah burada olursan gelen herkese söyler misin herkesin haberi olsun da yarın akşamımız bol dualı olsun inşallahhhh.

tabiki erken gelsem söylerim fıstık

selam fıstıklar..
bu arada ben preseed'i almanyadaki siteden aldım bana 35 tl ye mal oldu arkadaşlar burada pahalı yani..ilgilenenlere söyleyeyim..

canım ben birtürlü beceremedim almayı sen nerden aldın inş gelir melişin grip mi oldun kız sen yazın pek iyi gelmiyo dermişim😛iha:

tabiki erken gelsem söylerim fıstık

canım ben birtürlü beceremedim almayı sen nerden aldın inş gelir melişin grip mi oldun kız sen yazın pek iyi gelmiyo dermişim😛iha:
yavrukuşum almanyadaki e-bay sitesinden aldım ben..evet grip oldum espri iyiydi bu arada🙂 yerim seni..

canım tekrar gerekirse- umarım gerek kalmaz- senden alırım adresi...
tabi tabi e-bay.de yazınca almanyadaki siye geliye zati ekranlara bacım..

Geri