Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

cnm benim kıyamam sana iyi etmişsin tepkiyi bazen öyle göstermek lazım iyiyiz cnm uğraşıyoruz sağol tatlım allah bir ömür boyu senide mutlu etsin herkeside

aminnn tatlım sen neler yaptın gelişmeler neler anlat bakalım sizden aldığım güzel haberler bana iyi geliyo rabbim mutluğunuzu bebeğinizle pekiştirsin inş

canım benim sorunum pco lu olmaktı yumurtalıklarımda kist vardı ilaç tedavisi oldum ayrıcada soğan kürü yaptıum hep her akşam yatarken içtim bi,lmiyorum ama belki onun mucizesi olabilir birde gündüzleri iş yerimde bol bol incir kurusu yedim... son 3 ayda yaptığım buydu canım ama bunları daha önce hiç uygulamamıştım...

canım çok şükür rabbime vermiş bebeiğini iyimisimn rabbim bebeğini sana bağişlasın birşey sorucam sana soğan suyu içerken bebek deniyomuydun gülüm soğan suyu gebeliği engelliyo diyolarda o yüzden sordum

cabnım yumurtalayınca bıt bıt bıdaaaakkkk diye bağırma sakın hehe😛iha:
ahhh gülüm neden başın döndüki tansiyonun falan düştü heralde dikkat et fıstığım kıyamam sana ben

hahaha bagircam bagircam bana ne bana ne :dil: bit bit bidaaaakkkkk bit bit bidaakkkkk gel bak yumurtam cok sicak diycem herifime 🙂

herhalde tansiyonum dustu bir anda.. bu hafta diyete basladimda cok fazla birsey yemiyorum ondan olmus olabilir..

canım benim sorunum pco lu olmaktı yumurtalıklarımda kist vardı ilaç tedavisi oldum ayrıcada soğan kürü yaptıum hep her akşam yatarken içtim bi,lmiyorum ama belki onun mucizesi olabilir birde gündüzleri iş yerimde bol bol incir kurusu yedim... son 3 ayda yaptığım buydu canım ama bunları daha önce hiç uygulamamıştım...

anliyorum canim benim.. Rabbim sana bebegini en sonunda kavusturdu insallah saglikli bir sekildede kucagina alirsin tatlim.. incir cok iyiymis zaten canim.. soganda kistler icin iyi diyorlar ama bilemiyorum..

Canim pco oldugu zaman adet duzensizligide oluyor degil mi?

ah canim benim bilmezmiyim ayni seyleri hepimiz yasiyoruz bazen.. evet kit anlayisli bizim insanimiz bazen.. kinaya, dugune gidiyorum mesela biri gobegime vuruyor soruyor bebek yokmu.. diger kulagima egilip soruyor bebek yokmu.. yok dusunmuyoruz diyorum millete dert oluyor yaw..

sanki olsa duymayacaklar.. size ne ki degil mi :-S

cok iyi yapmissin canim seni cileden cikardilarsa sende onlari uyarmissin iste..

Kurban olurum sana cok sagol bitanem.. bende hepimiz icin ettim dualarimi ismin listede en yukarda oldugu icin ilk senin ismin yaziyordu bitanem adini andim bol bol..

ayyyy gülüm benim yaaaaa çok saol rabbim dualarımızı geri çevirmesin inş hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar verisn gülümmmmm kız seni yerim bak yine neşelendirmeyi başardın beni

mrb canısı çok şükür canım şuana kadar bişey olmadı.. inş. bitanemm saol canım benim ii dileklertin için etmezmiyişm canıusıı hep edişyorum çünkü acısını ben bilirim inş. tez zamanda sizinde haberini alcas canısı
ayrıca söle bakim sen ndn bu kadar stres yaptın alla alla benide üzdün bakk ya sen başkasına ne bakıyosun güzelim herkes bizler gibi anlayışlı deil .. sakın ama sakın üzüntü stres yapmaaa
bak ayşemmm walla sigara icecek yer arıyorum seni bahane ederim :shootout: 🙂

yaaaaa sakın bak küserim yeğenimne zarar verme tamam bak daha iyiyim üzülmüyorum neolursun içme bitanem ben yeğenimi çooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkk seviyorum senide tabi inş güğlüm çok saol iyi dileklerin iç,in birgün bizde yaşarız o güzel duyguları allah yeğenimide senide nazarlardsan korusun inş

ayşegülüm tabikide deniyordum ama gercektende soğun suyunun mucizesi var yumurtlamanı çoğaltıyo kistlerini kaybediyo adeti düzene sokuyo yani sayamadığım birçok ndn var soğan suyu kadınların öxel sorunları için var sanki.. bi bak arastır istersen..

anliyorum canim benim.. Rabbim sana bebegini en sonunda kavusturdu insallah saglikli bir sekildede kucagina alirsin tatlim.. incir cok iyiymis zaten canim.. soganda kistler icin iyi diyorlar ama bilemiyorum..

Canim pco oldugu zaman adet duzensizligide oluyor degil mi?
öle öle canım benimm amin bitanem allahım isteyen herkese nasip etsin.. üztüne basa basa söylüyorum canım adet düzensizliğin varsa adetin çook sancılıysa kesinlikle pco yani yumurtlama düzensizliğinden dolay gebelik oluşamıyor.. ve buda yumurtalıklarında iltihaplanma yapıyor soğan ve incir gerkten süper etkili araştır istersen..

ayşegülüm içide kendi gibi güsel arkadaşımm saol canım bizde seni çok seviyoruss inş... bebebişeme en yakın zamanda arkadaşı gelcek 🙂 peş peşe büyüyecekler inan..

hahaha bagircam bagircam bana ne bana ne :dil: bit bit bidaaaakkkkk bit bit bidaakkkkk gel bak yumurtam cok sicak diycem herifime 🙂

herhalde tansiyonum dustu bir anda.. bu hafta diyete basladimda cok fazla birsey yemiyorum ondan olmus olabilir..

kız allah senin iyiliğini versin versin 😛iha:😛iha: bağır bacım bağır zaten bizim hayatımızda daha önemli bişey yok ..kız ne diyeti anam günlerimi karıştırdın senn bilmiyomusun bütün diyetler pazartesi başlar salı sona erer... gülüm dikkat et sen kaç kilosunki diet yapıyosun bakim hem bazı dietler çocuk olmasını engelliyomuş fazla zayıf olmakta

ınsallah canım hep beraber ınsallah verırız o guzel haberlerı sakın ol sınırlenme sakın aklınada kotu bısey getırme bı an gerılmıssın gectı dımı sakıblestın degılmıı kıssssssss

aminnnn tatlım benin inş evet canımiçi sizleolup sinirli kalabilirmiyimki ben ...beni asıl üzen insanları kırmak zorunda bırakanlar ben insanları bile bile kıramam bu beni çok üzer ama busefer kendime hakim olamadım çünkü bebek sahibi olmak benim için çok önemli sende iyimisinm güzelim

ayşegülüm tabikide deniyordum ama gercektende soğun suyunun mucizesi var yumurtlamanı çoğaltıyo kistlerini kaybediyo adeti düzene sokuyo yani sayamadığım birçok ndn var soğan suyu kadınların öxel sorunları için var sanki.. bi bak arastır istersen..

canım bende içmeyi düşünüyorum çocuğu düşürüyo dediler bende oyüzden içemedim o yüzden çok araştırdım ben onu rabbim hepimişze versin inş saol bilgilerini paylaştığın niçin

Geri