Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

selam kızlar iki gündür yoktum..okuyamadım eskii sayfaları. doktora gittim kasık ağrım çoktu.. rahim ağzında iltihap çıktı allahtan kötü değilmiş fitil verdi.yarında yarayı dondurma işlemi yapcakmış önümüzdeki ay büüyük ihtimalle rabbimin izniyle hamile kalırsın dedi.. şu an hamile kalamazmışım asitliymiş o bölge spermler ölüyomuş orda.. yani çok ufak bi operasyonla sorunumdan iki haftada kurtulcam inşallah.. sizler nasılsınız bakalım geçmiş kandiliniz mübarek olsun.. dün hepini için dua ettim rabbim inşallah duyar sesimizi..

canım benimm hoşgeldin çok geçmiş olsun merak edilecek bişi diğil sakın üzülme evli kadınları yüzde ellisind eoluyo ufak bir operason canın bile yanmıyo inş hamişl haberinide alırz bizim bir yakınmızda vardı ama hamile nasıl sipermler ölüyo o nasıl hamiş kalmiş hayret hatta ben birinsinden daha duymuştum oda şimdi hamila inş sen hemen iyileşde öle hamiş kal daha iyi

iyiyim canım okuldan geldim çok şükür hafta bitti mutluyum 🙂 rica ederim canım ne demek, herşey birbirimiz için...

evet canım şimdi evdeki maroton başlar temizlikti falan kadınlara işmi yok.... evet fıstığım doğru BİRİMİZ HEPİMİZ HEPİMİZ BEBEK İÇİN UĞRAŞİYORUZ😛iha:

amma da kaynatmissiniz yaaaa

KIZ KISKANDINMI BACIM GEL SENLE DE KAYNATAK :laugh:

hoşgeldin canım geçmiş olsun... sendeki dert bende de vardı. acaba ondan mı olmadı ki bunca ay? ama benim doktorum bu hamileliğe engel değil demişti. hıııı ama seninki iltihapmış pardon bende yara vardı. anladım canım tabiki hemen tedavini gör ki bebişin çabucak gelsin. sağol senin de mübarek olsun çok sağol allah razı olsun.
canım bendede yara war işte bi baktırsaydın keşke yarın dondurcak o bölgeyi..yara bölgesi asitli oluyomuş gebelik ihtimali çoook düşük oluyomuş...

canım benimm hoşgeldin çok geçmiş olsun merak edilecek bişi diğil sakın üzülme evli kadınları yüzde ellisind eoluyo ufak bir operason canın bile yanmıyo inş hamişl haberinide alırz bizim bir yakınmızda vardı ama hamile nasıl sipermler ölüyo o nasıl hamiş kalmiş hayret hatta ben birinsinden daha duymuştum oda şimdi hamila inş sen hemen iyileşde öle hamiş kal daha iyi

ayşegülcüm aslıgökçenin iltihap varmış ondan engelleyebilir ama rahim ağzında yara olayı dediğin gibi pekçok kadında var ve hamileliğe engel değilmiş. benim de yara var ama dr engel değil demişti donduralım dedi ama ben kaçtım 🙂

canım bendede yara war işte bi baktırsaydın keşke yarın dondurcak o bölgeyi..yara bölgesi asitli oluyomuş gebelik ihtimali çoook düşük oluyomuş...

canım geçen ağustosta doktora kontrole gitmiştim dr yara var dedi, hemen smear testi yaptı. çok şükür temiz çıktı. ben doktora bu yara hamileliğe engel mi dedim hayır kesinlikle engel değil demişti, yara dışta ama rahim içte ya o yüzden ihtimali düşürmez. yine de hala olmazsa giderim doktora, sağol canım.

canım öylede çokk düşük ihtimal gebe kalınıyomuş..bende donduralım dedim yarın 15 dakkalık operayonla dondurcak fitilde vercekmiş.bütün hastaları bu operasyon fitilden sonraki ay hamile kalmış canım..

ayşegülcüm aslıgökçenin iltihap varmış ondan engelleyebilir ama rahim ağzında yara olayı dediğin gibi pekçok kadında var ve hamileliğe engel değilmiş. benim de yara var ama dr engel değil demişti donduralım dedi ama ben kaçtım 🙂

neden kaçtın bitanem sende benim gibi muayenden stres olanlardanmısın çok basit bir işlem 5 dk bile sürmüyo hiç canın acımıyo ki korktunmu yoksa istemdinmi

neden kaçtın bitanem sende benim gibi muayenden stres olanlardanmısın çok basit bir işlem 5 dk bile sürmüyo hiç canın acımıyo ki korktunmu yoksa istemdinmi

canım dr 5 dklık bir işlem demişti ama benim cahilliğim işte. şöyle düşündüm o operasyondan sonra 15-20 gün ilişki yasakmış, benim de hamilelik denemesindeki ilk ayımdı ve gün kaybederim diye vazgeçmiştim ama olmazsa giderim napayım.

evet yaaa acayip stres oluyorum çok geriliyorum muyene anında...

Geri