allah razı olsun canım benim inşallah benim dualarım sizinle
okmeydanı canım
Istanbul demi canim???? oohhh ne güzel yaaa. özledim valla istanbulu...
allah razı olsun canım benim inşallah benim dualarım sizinle
okmeydanı canım
gunaydın guzel anne adayımız nasılsın?bebısımız nasıl?
selzeh, tatli cadim… nasilsiniz kizlar???
ya bu aralar hic güzel haber duyamadik… :-((
günaydın güzel hamişim nasılsın bebiş nasıl rabbim sağlıcakla kucağına versin
canım şimdi yapsam çıkarm yarınm yapsam 10 gün geçmeden test yapmıycam diyodum yaa yapsammı acaba selzehim ne zamn yaptıki acaba
sen nasılsın buaradA BİTANEEM senin şu şeker tahlili nezan olcak
aysegullllllllllll kan testı yaptır bıyerden
Istanbul demi canim???? oohhh ne güzel yaaa. özledim valla istanbulu...
canım en azından aklında süphe kalmasın dıye dedım sen bılırsın ozaman ne zaman ıstersen ozamana kadar bekle canım korktugunu bılıyorum anlıyorum senı canım hanı beklemek ınsanı dusunduruyo ya oyuzden dedımyaaa tatlı cadım israr etme lütfen kurban oluyım korkuyorum
ıyıyım canım sen nasılsın bebişte ıyı teyzesı büyüyo 4+5 haftalık oldu bugün çok sukur
ıyıyım canım sen nasılsın
ıyıyız bız canım sen nasılsın amın canım darısı basına ınsallah
canım ben testı adetıme 1 gün kala yapmıstım çıkmıstı tatlım yanı senınde çıkar bence varsa tatlım
canım en azından aklında süphe kalmasın dıye dedım sen bılırsın ozaman ne zaman ıstersen ozamana kadar bekle canım korktugunu bılıyorum anlıyorum senı canım hanı beklemek ınsanı dusunduruyo ya oyuzden dedım
ıyıyım bende canım yerım ben onu kuzum benım teyzesı yesın onuıyıyım canım sen nasılsın bebişte ıyı teyzesı büyüyo 4+5 haftalık oldu bugün çok sukur
sezehim yapsammıki ben aslında kimyasal gebelikten korkuyorum ne zamn belli olur kimyasal olup olmadığı fıstığım ilk bebiş düştüya oyüzden