ecce
Hamiş Melek
dün test yaptım negatif çıktı.
ranagül idrar tastimi cnm? için rahat deil kan testi yaptır bazen çıkmayabiliomuş idrarda da.
dün test yaptım negatif çıktı.
ıyıyım sagol tatlım ısyerındeyım ıste calısıyorum zamanda gecmıyo eve gıdesım var valla😛iha:tatlı cadım hoşbuldum canm napıosun iisindir inş.?
hatırlıyorsan,1 defa daha test yaptım.onda 2. çizgi belli belirsi çıktı.ama dün tekrar yaptım negatif çıktı.yalnız arkadaşın ısrarıyla yaptım.normalde ben sabah ilk idrarla yaparım.öğlenden sonra yaptım.olsada hayırlısı olmasada hayırlısı ne yapalım.bugünümüze çok şükür.ranagül idrar tastimi cnm? için rahat deil kan testi yaptır bazen çıkmayabiliomuş idrarda da.
saol canım şimdilik iiii gidiyo zor b
üyüyecek pek küçük hamdolsun aşırı sıkıntımda yok
ayşegülüm bandırmadaydık hafta sonu gezmye gitikte akıntı var ya bide kasıklarımda batmnna var ama benim bu ay zor ya dogum konbtrol kullanmım kist için ama hayırlısı hafta sonu blli olur benimkid ya sende bi yapsaydın keşke meraktan çatlıycaz valla😀
ıyıyım sagol tatlım ısyerındeyım ıste calısıyorum zamanda gecmıyo eve gıdesım var valla😛iha:
Ayşegüül sen ne yaptın canım.
hayırlısı ne yapalım canım ya.Allah huzur,mutluluk versin.bende naapım canımm senden hamişlik haberi bekliyodum moralim mozuldu bayyaaa hakkımızda hayırlısı rabbim bizede yaştsın o güzel duyguları inş
hatırlıyorsan,1 defa daha test yaptım.onda 2. çizgi belli belirsi çıktı.ama dün tekrar yaptım negatif çıktı.yalnız arkadaşın ısrarıyla yaptım.normalde ben sabah ilk idrarla yaparım.öğlenden sonra yaptım.olsada hayırlısı olmasada hayırlısı ne yapalım.bugünümüze çok şükür.
canım inş kolay bir hamilelik geçirip sağlıcakla kucağına alırsın yavrunu
yapıcam tatlım ama baklım ne zaman ohh ne gfüzel gezmişsin kız skntılardan kurtulmuşsundur biraz canım belli olmaz inş hamişsindir