anlatsam uzun hikaye.yarın Allah!tan 1şey olmazsa yaptırırı canım.gerçi ben direk doktora gitmeyi düşünüyorum.
hayirlisi canim... insallah gelmez kirmizilarrr ve gercekten de hamissin 🙂 ne güzel olurrr
anlatsam uzun hikaye.yarın Allah!tan 1şey olmazsa yaptırırı canım.gerçi ben direk doktora gitmeyi düşünüyorum.
inşallah canım.olmazsada ne yapalım Allah can sağlığı versin.hayirlisi canim... insallah gelmez kirmizilarrr ve gercekten de hamissin 🙂 ne güzel olurrr
inşallah canım.olmazsada ne yapalım Allah can sağlığı versin.
inşallah canım.tabii canim dünyanin sonu degilll… Insallah birgün olacakkk
haklısın daha mantıklı.doktora gidince adet gecikmesiyse direk farlutal diye 1 ilaç veriyorlar bana adet olmam için oda ilerisinde daha çok düzensizlik yapıyor.peki canım sen doğrusunu bilirsin. inşallah hayırlısı olsun. canım dr ye gitmeden önce test yaptır sonra kontrole git daha iyi olur.
haklısın daha mantıklı.doktora gidince adet gecikmesiyse direk farlutal diye 1 ilaç veriyorlar bana adet olmam için oda ilerisinde daha çok düzensizlik yapıyor.
canım sen tedavi görüyormuydun.
en iyisini düşünmüşsün.benim tedavilerle vücudum çok yıprandı.herşeyin 1 acemiliği oluyor işte.Allah gönlüne göre versin.hayır canım, benim 8. ayım bitti bu 9. ay olacak bakalım. eğer regl gelirse -inşallah gelmez de- testler yaptırıcam, ondan sonra ne gerekiyorsa onu yapıcam. yani daha tedavi birşey yok bende.
canım üzme tatlı canını.çaresizlikten insan herşeye sarılıyor.doktora gidincede 1 sürü ilaç.Kizlar valla tavsiye ederim... yumurta takibi yaptirinnn doktorda... ben bilmiyorum ama... su ovulasyon testlerini sevmedim gitti :-DDDD
en iyisini düşünmüşsün.benim tedavilerle vücudum çok yıprandı.herşeyin 1 acemiliği oluyor işte.Allah gönlüne göre versin.