Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

bi de çalışayım desen hadi benim kendi işim başkası istemiyo ki 40 yaşında eleman..daha gençleri alıyo ki az maaş versin istediği gibi kullansın..ne olacak bilmiyorum..hadi biz yine kurtardık bi şekilde..arkadan gelenler ne olacak bilmiyorum..bizde de artık emeklilik yaşı o yaşlara çıktı..ama sağıma soluma bakıyorum hiç 55 ya da 60 yaşında çalışan insan göremiyorum ya kim işe alır 60 yaşındaki insanı burda..gençlere iş yok..

heheheh inşallah gelsin de bakiiim..panik atağımı yok ederse ayrıca bi çeyrek daha takarım kendisine😛iha:[/QUOTE
kısssssssssss gelsın bı bakalım ceyrek de ne neler alırsın hayırlısı olsun bakalım allahım gonlumuze gore versın ınsallah
güzelim ben bu panik atak tedavisine sadece iyi bir sıfır araba parası harcadım zaten🙂 yokedecek olana daha neler vermem ki..

haklısın sehnazım bak bugun dogum gunun neguzel aksama esın sürprız yapcakmı acaba?bı tuyo verdımı sana?ınsallah canım en kısa zamanda bebıs versın allahımmmm

haklısın sehnazım bak bugun dogum gunun neguzel aksama esın sürprız yapcakmı acaba?bı tuyo verdımı sana?ınsallah canım en kısa zamanda bebıs versın allahımmmm
güzelim ben doğumgünü kutlamıyorum yıllardır..pek sevmem o tür şeyleri..ama eşim 2 ay önceden hediyemi almıştı..dün akşam da pasta almış yazık..mumlarla süslemiş..ama dikkatsizlikten masa örtümün küçük bi yerini yaktı..artık bişi demedim..öyle kutladık işte..aslında biliyo kutlamadığımı ama yine kendine göre hazırlık yapmış..canım benim..

güzelim ben doğumgünü kutlamıyorum yıllardır..pek sevmem o tür şeyleri..ama eşim 2 ay önceden hediyemi almıştı..dün akşam da pasta almış yazık..mumlarla süslemiş..ama dikkatsizlikten masa örtümün küçük bi yerini yaktı..artık bişi demedim..öyle kutladık işte..aslında biliyo kutlamadığımı ama yine kendine göre hazırlık yapmış..canım benim..
ne guzel su eşlerımızde olmasa zaten neolurdu bılmıyorum:laugh😱lsun kucuk bı kaza olmus sorun degıl hedıyenıde gule gule kullan canım

Geri