Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

merhaba canlar,nasılsınız.
yalnız hemen çıkmam gerek işler beni bekliyor.1 merhaba diyeyim dedim.

yok tatlım..ben unuttum çocuk yapmayı🙂 şimdi çok geç mi acaba..bi baktım bu yaştayım..valla uykudan yeni uyanmış gibi oldum..hiç farketmemişim bu yaşa geldiğimi..senin kızın da kocaman olmuş ne güzel..

Canim benim yaa. kac senedir evlisin???
Valla kimse alinmasin ve darilmasin o zaman… ben burda simdi bilhassa senin icin dua ediyorum… Rabbim insallah insallahhh en önce sana bir evlat verir…

3-5 çocuk da biraz zor olabilir bu devirde bakmak için..manevi ihtiyaçlarına bile yetişmek zor olur..kaldi ki maddi ihtiyaçlar..ama bir kardeş iyi bir fikir bence..tabi kardeşten kardeşe de değişiyor canım ya..hiç aramayan sormayan yılda birkaç kez görüşen de var..hayırlısı işte ne olacağı belli olmuyo ki..

valla burda maddiyat o kadar da önemli degil… bir cesit bakiliyor cocuklara… manevi bakimdan da özellikle abimin hanimi (5 cocugu olan) öyle sabirli ki… cocuklarini gercekten cok güzel egitmis. Valla biz de 5 kardes tik ve cok güzeldir inanki… keske benimde böyle cok cocuklarim olsaydi. ben isterdim sahsen. sakin öyle deme kardesim iste aman böyle cok istemiyorum
yok birtane yada iki tane yeter falan diye… Rabbim aratmasin…
evet hayirsiz kardesler konusuna gelince böyle kardesler de olabilir… ama anne babanin egitimiyle ve Rabbimin izniyle insallah biz bu yolda cocuklarimizi düzgün egitirsek… insallah olmaz böyle seyler...

merhaba canlar,nasılsınız.
yalnız hemen çıkmam gerek işler beni bekliyor.1 merhaba diyeyim dedim.

selam canim benim... sen islerine bak... zamanin olursa gel yaz...

çok istiyorum tatlım..ama şimdi çok istiyorum..1 sene önce aklıma bile gelmezdi..geçtiğimiz eylülde hatırladım ki..bebeğim yok.. rüya görüyordum..çok güzel bir bebeğim varmış..yanımda yatıyordu..rüyada onunla günler geçirdik..ve uyandım..hala yan odada sanıyorum..yatağımdan kalktım yan odaya geçtim..baktım ki yok..orada anladım rüya olduğunu..bir süre kendime gelemedim..sonra farkettim ki bebek için ölüyorum🙂 işte 5-6 aydır deneiyoruz..

valla burda maddiyat o kadar da önemli degil… bir cesit bakiliyor cocuklara… manevi bakimdan da özellikle abimin hanimi (5 cocugu olan) öyle sabirli ki… cocuklarini gercekten cok güzel egitmis. Valla biz de 5 kardes tik ve cok güzeldir inanki… keske benimde böyle cok cocuklarim olsaydi. ben isterdim sahsen. sakin öyle deme kardesim iste aman böyle cok istemiyorum
yok birtane yada iki tane yeter falan diye… Rabbim aratmasin…
evet hayirsiz kardesler konusuna gelince böyle kardesler de olabilir… ama anne babanin egitimiyle ve Rabbimin izniyle insallah biz bu yolda cocuklarimizi düzgün egitirsek… insallah olmaz böyle seyler...

selam canim benim... sen islerine bak... zamanin olursa gel yaz...
yok demem ben birşey de..benim hiç yok ya..anlayamıyorum çok çocuğu olmak nasıl birşey..endişelendiriyor sadece.. acaba yetebilir miyim diye düşünüyor insan..isteklerine karşılık verememe ihtimali üzer sadece..yoksa ne güzel olur..

bak benim esimde hep derdi (ilk evli oldugumuz yillarda) tek cocuk istiyorum baska olmassin… istemem diye… simdi ne olduu??? o hepimizden en cok istiyor… ama iste simdi de olmuyor. Simdi kizimin böyle tek cocuk ta kalmis olmasina cok üzülüyor...

bak benim esimde hep derdi (ilk evli oldugumuz yillarda) tek cocuk istiyorum baska olmassin… istemem diye… simdi ne olduu??? o hepimizden en cok istiyor… ama iste simdi de olmuyor. Simdi kizimin böyle tek cocuk ta kalmis olmasina cok üzülüyor...
haklısın kardeş çok öenmli ama şunu da söylemeliyim ki eşin öyle istediği için öyle olmadı..şimdi de karşılığını almıyor..öyle olsa hep dilediklerimiz olurdu..o da o zaman kimbilir ne düşündü kendince işte..zamanla hayat tecrübesi aldıkça insanların bir sürü konudaki fikirleri haklı olarak değişiyor..siz hiç doktora gittiniz mi tatlım?? bu arada ikinizden birinde belki de halledilebilir küçük bir sorun olmuştur..

çok istiyorum tatlım..ama şimdi çok istiyorum..1 sene önce aklıma bile gelmezdi..geçtiğimiz eylülde hatırladım ki..bebeğim yok.. rüya görüyordum..çok güzel bir bebeğim varmış..yanımda yatıyordu..rüyada onunla günler geçirdik..ve uyandım..hala yan odada sanıyorum..yatağımdan kalktım yan odaya geçtim..baktım ki yok..orada anladım rüya olduğunu..bir süre kendime gelemedim..sonra farkettim ki bebek için ölüyorum🙂 işte 5-6 aydır deneiyoruz..

Rabbim rüyani hayir etsin insallah… Insallah olur canim yaa. sen üzülme. canini da sIkma. Belki de o gördügün rüya sana bir isaretti. Bak cocugun olsun rahatsizligin da gecer diye… Ben inanirim valla öyle seylere. Asilama yada tüp bebek denedinizmi hic???
Esin de kontrol oldumu hic???

Rabbim rüyani hayir etsin insallah… Insallah olur canim yaa. sen üzülme. canini da sIkma. Belki de o gördügün rüya sana bir isaretti. Bak cocugun olsun rahatsizligin da gecer diye… Ben inanirim valla öyle seylere. Asilama yada tüp bebek denedinizmi hic???
Esin de kontrol oldumu hic???
bu ay aşılama yapılacaktı işte..ben çok ağır grip oldum..gidemedim..inşallah önümüzdeki ay olacak aşılama..bakalım nasipte ne var..çünkü bana doğal yollardan beklemek için biraz geç dediler..o yüzden hemen aşılama önerdiler..birkaç ay bakıldı yumurtlamama falan bi problem yok..eşimin ilk evlilğinden kızı var zaten..ama yine de tahlil yapıldı..doktorumuz aşılama önerdi..

Geri