Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

anladım canım eşle evlenmekle bitmiyor ailesiyle de evleniyoruz aslında ve hele kültür farkı varsa eyvah eyvah... sorunlar tartışmalar hiç bitmez artık. allah bilsin canım hiç üzülme, hayatının en güzel yıllarını onların yıpratmalarına izin verme... gününü gün et, ilerleyen yıllarda bu sıkıntılar sana allah korusun da sağlık problemleri olarak döner. ve bir yazıda okumuştum, kadınlar yaşadıkları bu tür sıkıntılardan dolayı kendilerini kısırlaştırırlarmış. yani üretim gücümüz bile sarsılıyormuş.

annen belli bir süre sonra iyileşir canım allahın izniyle kolay değil, büyük bir ameliyat geçirmiş.
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.huzur=sağlık.huzur olmayınca sağlıkta olmuyor.aslında biz birazda kafamoza çok takıyoruz.ben bazen kendime çok kızarım,niye bu kadar takıyorum diye.bazıları ne olursa olsun 1 bahane bulup kavga ediyorlar.sırf içlerindekini döküp rahatlamak için.Allah böyle insanlaedanda etmesin.
RANAGÜL canım herkesin hayatında oluyo böyle zamanlar..yaşarken insan kötü hissediyo..ama hayat işte..annene çok geçmiş olsun kendine dikkat et tatlım..
sağol canım.çok sağol.

ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.huzur=sağlık.huzur olmayınca sağlıkta olmuyor.aslında biz birazda kafamoza çok takıyoruz.ben bazen kendime çok kızarım,niye bu kadar takıyorum diye.bazıları ne olursa olsun 1 bahane bulup kavga ediyorlar.sırf içlerindekini döküp rahatlamak için.Allah böyle insanlaedanda etmesin.

amiiiiiinnnn dediğin doğru canım huzur varsa sağlık var!
ben de senin gibiyim onlara karşı söylemem gereken şeyleri nezaket çerçevesinde bile söyleyemiyorum ama sonra da içim içimi yiyor neden söylemedim diye ve bu beni gerçekten çok yıpratıyor. biraz olsun gamsız olmak isterdim 🙂

amiiiiiinnnn dediğin doğru canım huzur varsa sağlık var!
ben de senin gibiyim onlara karşı söylemem gereken şeyleri nezaket çerçevesinde bile söyleyemiyorum ama sonra da içim içimi yiyor neden söylemedim diye ve bu beni gerçekten çok yıpratıyor. biraz olsun gamsız olmak isterdim 🙂
gamsız olsak ne güzel olur ki.hiç 1 şeyi takmasak.olmuyor işte.

iyiyim canım sen nasılsın arada bı bakıp çıkıyom senin haberlerini bekliyorum sonucunu merak ediyorum inşallah olumlu bi sonuç alırsın bitanem sen nasılsın bu arada neler yapıyosun

iyiyim canım sen nasılsın arada bı bakıp çıkıyom senin haberlerini bekliyorum sonucunu merak ediyorum inşallah olumlu bi sonuç alırsın bitanem sen nasılsın bu arada neler yapıyosun

iyi olmana sevindim... ah canım ben de bekliyorum ama herhalde hala zamanı değil. inşallahhhhh canımmmmm çok sağol, inşşallahhh rabbim bize hayırlısıyla anne olmayı nasip eder.

seni kursların oyaladığı gibi beni de okul oyalıyor, epey yoğun bir programım var. ama allaha şükür herşey yolunda gidiyor. bir tek bekledeğim bir melek var 🙂

Selam hanimlar araniz yeni katiliyorum.30 yasindayim 21 aylik tek yumurta ikiz ogluslarim var.1 aydan beride 3 numara icin ugrasiyoruz.Ikiizlerimde ilk ayda hamile kalmistim.dogum sonrasinda dogum kontrol hapi kullanmaya basladim kasim sonuna kadar kullandim sonra biraktim ama subat basina kadar prezavetifle korunmaya devam ettik.subat in 6 sinda adet gordum.4 marttata yeni adetimi bekliyorum.yaklasik 10 gundur kasiklarimda agri vardi.dun test yaptim belki cikar diye ilk teste pozitif yamzasi gerken yerde sadece bir cizgi cikti ama oda fakli ir sekilde baska bir test daha yaptim digeride negatif cikti.anlamadim bir turlu.yarin bakalim gorucekmiyim adetimi.

Geri