Seninde az kalmis reglien hadi hayirlisi.Belirti varmi peki?Benim ilk gebelim okadar cabuk olduki daha ne oldugunu anlamdan hamileydim.tabi ikiz ve ilk gebelik oldugu icin 18 haftadama kadar cok kotu gecmisti.surekli kusuyordum kilo kaybettim.hatta hastanede bile yattim 1 hafta.ama sonra hersey dueldi ve ben tam 30 kilo aldim.yarim dunya seklinde geziyordum 35 haftamda dogum yaptim.cok kucuklerdi ama su anda yasitlarindan bile ilerdeler.esim diyordki dun sen hic hamileye benzemiyorsun diyordu.
Zaten en buyuk korkum simdiki hamilelegimin ilkine benzemesi oyle olursa yandim cocukalr perisan olucak.
Benim simdilik cikmmam lazim alisverise gidicem.Sizden 8 saat gerideyiz.oglanlari doyurup oglen uykusuna yatirinca gelirim gene foruma kendinize iyi bakin hanimlar.
merhaba biza nasılsın canım bebişin nasıl herşey yolunda mı
saolasın canım iiiii gidiyor hamdolsun
rabbim sanada tatdırsın

Regl Zamanı GeÇen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ

:hıms:Bekleyen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

2010 ANNE ADAYLARI

çok şükür canım sevindim, inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin.
amiiiiinnnnn inşallah ben de bu güzel günleri günleri görürüm.
hep derlerdi ya hiç ummadığım anda geldi bebbiş tam bendede öyle oldu eşimle 3 kez birlikte olduk. hiç beklemiyodum bebiş olmaz diyodum.
bide o ay doktora gitmiştim senin işin Allaha kalmış demişti bebeği unut demişti
sonucu gösterince doktorda şaştı kaldı....
dış gebelikten sonra sürekli kimyasal gebelik oluyodu bi türlü bebek tutunmuyodu.
hamdolsun rabbim tez zamanda hayırlısıyla sizede versinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn🙂
seninde inan ummadığın zamanda gelçek şaşacaksı o zaman senin için hayırlı olan zaman olacak..........inş........