Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

valla en hamaratımız ayşegülüm, hem evinin işini yapıyo hem yaprak sarıyo hemde siteye giriyo, yakın olsak bi el ver bana diyeceğim, ama uzakta 🙂

bende bu aralar tembelım kızlar normalde varya hem çalışır hem yemek yaparım hemde temızlık ama bu aralar artık elım kolum pek kalkmıyo sagolsun esımde ızın vermıyo bişi yapmama yatıyorum hep iş dısında

dünden yemegım vardı benım yapmıstım hem ıs yaptı hem yemek duyurulur dılek hanımmmmmm:laugh:tembel dıgılım ben tamam mı?saka saka tembelım bende kızlarrrrrr hem bugun kayınvalıdeye gıdıcem yemege ordayız
işin iş kayıvalıden yapmıştır
[sıze=3]valla en hamaratımız ayşegülüm, hem evinin işini yapıyo hem yaprak sarıyo hemde siteye giriyo, yakın olsak bi el ver bana diyeceğim, ama uzakta 🙂[/sıze]
seve seve yaparım canım yardım yaprak sarmasınıda cok severım kac gundur canım istıyor sarda bıraz gonder

bende bu aralar tembelım kızlar normalde varya hem çalışır hem yemek yaparım hemde temızlık ama bu aralar artık elım kolum pek kalkmıyo sagolsun esımde ızın vermıyo bişi yapmama yatıyorum hep iş dısında
tabıkı yapma canım tehlıkelı dönemın senın allah korusun yat dınlen neolcak hıc olmadı bırını bulursun toplu temızlık yaptırırsın

Geri