Yazgulu24
Hamiş Melek
e pesss yaniii yaz gülümm yaaa. ulleeeyyyyynnnnn en cok sen yaziyorsuuuunnnn uuulllleeeeeeyyyynnnnn 🙂))
h yaziyomda arada yine yetistiremedigim oluyor hehe 🙂 gerisini sen dusun artikin 😛
e pesss yaniii yaz gülümm yaaa. ulleeeyyyyynnnnn en cok sen yaziyorsuuuunnnn uuulllleeeeeeyyyynnnnn 🙂))
h yaziyomda arada yine yetistiremedigim oluyor hehe 🙂 gerisini sen dusun artikin 😛
TRT1'de muhteşem kraliçe var,arada takılıyorum.kore dizisi.türkleri bitirdim sıra koreye geldi.güzel dizi.
tekrar merhaba,yemekleri yapıp tekrar döndüm.dizime bakacaktım.dizim yerine sizi tercih ettim.
bende çıkıyorum kızlarrrrr işlerımı toparlayayım bıraz benım için dua edın bu aksam bebişimizin kesesını görmeye gıdıcez ınsallah görebılırız canlarım görüşmek üzere hoscakalın
🙂))))) benim neden yazmaya yetistigim belli oldu gardaslarrr.... millet gitti beeeaaaa
😛iha:değişiklik oluyor.ben bu tür dizileri daha çok seviyorum.ama sürekli bağlı kalamıyorum,sıkılıyorum.1 diziye müptela oldun mu sürekli izlemek gerekiyor,onuda ben yapamıyorum.ay evet yaaa bizde yok maalesef o kanal... almanyadayim ya ben. canak anten lazimmm...
sağol canım.Hosgeldin tekrar canim iyi etmissin
Hizina hayranim bacim😛iha:

değişiklik oluyor.ben bu tür dizileri daha çok seviyorum.ama sürekli bağlı kalamıyorum,sıkılıyorum.1 diziye müptela oldun mu sürekli izlemek gerekiyor,onuda ben yapamıyorum.
sağol canım.
bu akşam bizim kurtlar vadimiz var.akşamları kumanda eşimin elinde olur.yaprak dökümüdür,aşk-ı memnudur bunlarada baktırmaz.bende yazın tekrarlarına bakıyorum.günlük yayınlandığı için daha iyi oluyor.he heee ggüüül senn... görecennn bigün senide gececemmm
valla ben bir sürü dizilere tutlmus kalmisim.... bi türlü de birakamiyorum yaaa. bu aksam da ask-i memnu vaaaarrrrrrrr :laugh: