Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

günaydın fıstıklı kurabiyelerimm sizi çooooooooooooooookkkkkkkk özledimm
hepinize hayırlıı cumalar rabbim gönlümüzden geçenleri verir inş
sizden ayrı kaldığın zaman da okadar moralimm bozuldukii ne çok alişmişim meğer size ben ben daha test yapmadım dr la konuşdum tüp bebek sonrası gecikmeler yaşanabiliyo ama bidaha ki ay hamileyim diyen de çok oluyo inş hamişsindir dedi salı test yapmanı öneriyorumm dedi zaten benim kocişde izin vermiyo dedim sizerabbim inş yüzümüzü güldürür dua edin bana canlarım ayy allahmm kavuştum size çok mutluyum yaa

hepinizi çok merak ettim acaba

şehnazım preeseed da başlkadmı

yazım gülüm yumutladımı
hapinizi ayrı ayrı özledimm ayy şimdiğ teker teker isminizi sayamam yoruldumm

çoooookkkkkkkkkkkk seviyorumm sizi

preseedim bugün ulaştı elime..bu akşam çalışmalara başlamam gerekiyordu zaten çok iyi denk geldi..

preseedim bugün ulaştı elime..bu akşam çalışmalara başlamam gerekiyordu zaten çok iyi denk geldi..

ayşegül var mı belirti düzeyinde birşey tatlım..

canmm ağlama sakn kıyamam sana gülümm benimm rabbimmm sana şifalar verir inşş sağlıkl evlatlar verir canım beniimm bilmiyorum kii bitanemm belirti falan aramak istemiyorum pskolojik olabilr biliyosun rabbim inş vermişdr meleğimi

🙂
günaydın fıstıklı kurabiyelerimm sizi çooooooooooooooookkkkkkkk özledimm
hepinize hayırlıı cumalar rabbim gönlümüzden geçenleri verir inş
sizden ayrı kaldığın zaman da okadar moralimm bozuldukii ne çok alişmişim meğer size ben ben daha test yapmadım dr la konuşdum tüp bebek sonrası gecikmeler yaşanabiliyo ama bidaha ki ay hamileyim diyen de çok oluyo inş hamişsindir dedi salı test yapmanı öneriyorumm dedi zaten benim kocişde izin vermiyo dedim sizerabbim inş yüzümüzü güldürür dua edin bana canlarım ayy allahmm kavuştum size çok mutluyum yaa

hepinizi çok merak ettim acaba

şehnazım preeseed da başlkadmı

yazım gülüm yumutladımı
hapinizi ayrı ayrı özledimm ayy şimdiğ teker teker isminizi sayamam yoruldumm

çoooookkkkkkkkkkkk seviyorumm sizi

yani sali ya kadar sabredecezzz... baska yolu yok :shootout: Hayirlisi canim insallahhhh

hem zeliha olursa ona zeliş de diyebilirim🙂

Evet... Zelis benim cok cok cok sevdigim bir arkadasimin ismi 🙂

Hayirlisi fistikkk... ;-)

ayşegül var mı belirti düzeyinde birşey tatlım..

he kiz Aysegüll varmi belirti???

Geri