dilara1 Yeni Üye Üye 5 Mart 2010 #39.822 yns_ysmn' Alıntı: Merhaba kızlarrrr hepinize hayırlı cumalar Genişletmek için tıkla ... merhaba caniiim, sanada hayirli cumalarrr... nasilsin tatlimm..
yns_ysmn' Alıntı: Merhaba kızlarrrr hepinize hayırlı cumalar Genişletmek için tıkla ... merhaba caniiim, sanada hayirli cumalarrr... nasilsin tatlimm..
yns_ysmn Hamiş Melek 5 Mart 2010 #39.823 pirenses' Alıntı: hoş geldın sanada hayırlı cumalar🙂 Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum cnm sağol lara74' Alıntı: selam kizlar.benide araniza kabul eder misiniz?!6 aydir hamile kalmaya calisiyorum.her regl oldugumda mahvoluyorum... Genişletmek için tıkla ... slm hoşgeldin aramıza bizde aynı sorunları yaşıyoruz ama hemen ümitsizliğe kapılma inşallah allahım bizlerede nasip edecek annelik duygusunu
pirenses' Alıntı: hoş geldın sanada hayırlı cumalar🙂 Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum cnm sağol lara74' Alıntı: selam kizlar.benide araniza kabul eder misiniz?!6 aydir hamile kalmaya calisiyorum.her regl oldugumda mahvoluyorum... Genişletmek için tıkla ... slm hoşgeldin aramıza bizde aynı sorunları yaşıyoruz ama hemen ümitsizliğe kapılma inşallah allahım bizlerede nasip edecek annelik duygusunu
dilara1 Yeni Üye Üye 5 Mart 2010 #39.824 ranagül' Alıntı: merhaba canlar,nasılsınız. Genişletmek için tıkla ... hosgeldin sende tatlim... sen nasilsin bugünnn... insallah canin sIkIn degil
ranagül' Alıntı: merhaba canlar,nasılsınız. Genişletmek için tıkla ... hosgeldin sende tatlim... sen nasilsin bugünnn... insallah canin sIkIn degil
pirenses Yeni Üye Üye 5 Mart 2010 #39.825 ranagül' Alıntı: merhaba canlar,nasılsınız. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldın tatlım
yns_ysmn Hamiş Melek 5 Mart 2010 #39.826 dilara1' Alıntı: merhaba caniiim, sanada hayirli cumalarrr... Nasilsin tatlimm.. Genişletmek için tıkla ... sağol cnm iyiyim günümü beklemekteyim.sen nasılsın cicim
dilara1' Alıntı: merhaba caniiim, sanada hayirli cumalarrr... Nasilsin tatlimm.. Genişletmek için tıkla ... sağol cnm iyiyim günümü beklemekteyim.sen nasılsın cicim
dilara1 Yeni Üye Üye 5 Mart 2010 #39.827 yns_ysmn' Alıntı: hoşbuldum cnm sağol slm hoşgeldin aramıza bizde aynı sorunları yaşıyoruz ama hemen ümitsizliğe kapılma inşallah allahım bizlerede nasip edecek annelik duygusunu Genişletmek için tıkla ... insallah canim benimm...
yns_ysmn' Alıntı: hoşbuldum cnm sağol slm hoşgeldin aramıza bizde aynı sorunları yaşıyoruz ama hemen ümitsizliğe kapılma inşallah allahım bizlerede nasip edecek annelik duygusunu Genişletmek için tıkla ... insallah canim benimm...
yns_ysmn Hamiş Melek 5 Mart 2010 #39.828 ranagül' Alıntı: merhaba canlar,nasılsınız. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin cnm iyiyim sen nasılsın
ranagül' Alıntı: merhaba canlar,nasılsınız. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin cnm iyiyim sen nasılsın
dilara1 Yeni Üye Üye 5 Mart 2010 #39.829 yns_ysmn' Alıntı: sağol cnm iyiyim günümü beklemekteyim.sen nasılsın cicim Genişletmek için tıkla ... bende öyle beklemekteyim... bakalim hayirlisi
yns_ysmn' Alıntı: sağol cnm iyiyim günümü beklemekteyim.sen nasılsın cicim Genişletmek için tıkla ... bende öyle beklemekteyim... bakalim hayirlisi
dilara1 Yeni Üye Üye 5 Mart 2010 #39.830 Kizlar ben yemege gidiyorummm... görüsürüz sonraa.... cok kaynatmayin laaaa... sonra hepsini okumasi zordurrrrrrr... hadin hadin sizde yemege gidin 🙂
Kizlar ben yemege gidiyorummm... görüsürüz sonraa.... cok kaynatmayin laaaa... sonra hepsini okumasi zordurrrrrrr... hadin hadin sizde yemege gidin 🙂