Regl Zamanı GeÇen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ

:hıms:Bekleyen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

2010 ANNE ADAYLARI

gecmıs olsun canım esıne destek olman gereken bı donemdesınız ozaman ınsallah en kısa zamanda bebıs olurda moraller tavan yapar canım evet erkekler bu konuda cok hassaslar allahım gonlunuze gore versın canıminşallah canım inşallah en kısa zamanda göbişler bebişlerle dolar. bizim birde özel bi durumumuz var eşim şeker hastası.her ay olmadığında oda çok üzülüyo belli etmiyo ama ben anlıyorum geçen gün şekeri sınıra dayandı.olmayınca sorunu kendisinde olduğunu düşünüyo sanırım o yüzden evde hiç bahsedemiyorum bebekle ilgili konulardan umarım en kısa zamanda gelir meleğimiz en çokta eşimin mutluluğu için istiyorum onu böyle görmeye dayanamıyorum![]()
Ne oluyorsa 5. ile 9.hafta arasinda oluyor.Sanki birsey icimde öldürüyor meleklerimi.Humangenetik'e,Gerinnungsambulans'a gittik.Hormonlarima bakildi,esim muayene oldu.Hic birsey cikmadi.Off,deli olacagim.Persembe günü bir Kinderwunschzentrum da terminimiz var.Bakalim ne cikacak.Son düsükten sonra cok kötü oldu.Allahim düsecekse hic hamile kalmayayim diye dua ettim.Galiba duam kabul oldu.Tekrar tekrar hayal kirikligi yasamaktansa böylesi daha iyi...Senin doktor ne diyor?Dilaracim,düsüklerimin sebebini bulamiyorlar yaaNe oluyorsa 5. ile 9.hafta arasinda oluyor.Sanki birsey icimde öldürüyor meleklerimi.Humangenetik'e,Gerinnungsambulans'a gittik.Hormonlarima bakildi,esim muayene oldu.Hic birsey cikmadi.Off,deli olacagim.Persembe günü bir Kinderwunschzentrum da terminimiz var.Bakalim ne cikacak.Son düsükten sonra cok kötü oldu.Allahim düsecekse hic hamile kalmayayim diye dua ettim.Galiba duam kabul oldu.Tekrar tekrar hayal kirikligi yasamaktansa böylesi daha iyi...Senin doktor ne diyor?