nasılsın bizacım bebıs nasıl ıyımısınız?
1 merhaba demek için girdim.tekrar çıkıcacağım.inşallah iyisizdir.dualarınızda beni unutmayın.hem hala adet olmadım hemde çok sıkıntılı günler yaşıyorum.dualarınıza ihtiyacım var.Allah'a emanet olun.
saol canım iiii yiz inşnasılsın bizacım bebıs nasıl ıyımısınız?
ınsallah canım......aman ıyı olun canım hep sorunsuz gıtsın hamılelık sonrada dogumsaol canım iiii yiz inş
doktora daha gitmedim ama
ayın 25 de randevum rabbim senin de güzel haberlerini verdirsin
ınsallah canım......aman ıyı olun canım hep sorunsuz gıtsın hamılelık sonrada dogum
amın canımmmm.....nekadarlık oldu sımdı ufaklıgımız?amin Allahım kimseyi bu yolda yarıda bırakmasın
amın canımmmm.....nekadarlık oldu sımdı ufaklıgımız?
Kızlar yaa bısey sorcam kadınlarda mantar neden oluyooooo
1 merhaba demek için girdim.tekrar çıkıcacağım.inşallah iyisizdir.dualarınızda beni unutmayın.hem hala adet olmadım hemde çok sıkıntılı günler yaşıyorum.dualarınıza ihtiyacım var.Allah'a emanet olun.
canım kimyasal gebelik idrarda çıkmaz.....
sen hamilesin inş kendine dikkat et... kanama çeşitli sebeblerden gelebilir.......
inş gebeliğin normaldir..... başka doktora git.....
kandaki değerde gebelikte çok önemli inş normal gebeliktir...
1 sübhanellezi halakal ezvece kullehe mimme tünbıtü lardu ve min enfüsihim ve mimme le yağlemün arzın ikiz bebek istıyenler için
allahümme ya evvelü 100 bebek istıyen okucak
allahümme ya mübdiü 99 kere duşük tehlıkesı olan
allahümme ya raakıb 312kere doğumda zorluk cekmemekmıcın
allahümme ya mücib 60 kere butun duaları kbulu için
allahumme ya semiv 100 hic konuşmadan okunacak dıleklerin kabulu icin
allahümme ya müğni düştu hastalıktan kurtulmak icin
okun kızlar
amannnnnnn yerım ben onu kuzummmmm.... canım ıstedı valla bebıs olsada sevsemmmm..bı bakmıssın dogmus canım yaaaaaa kucagında allahım o gunlerı sorunsuzca gormeyı nasıp etsın ınsallahhh3. aya girdik inş