gunaydın gülüm nasılsın?
iyiyim güzelimm benim kıs ne geldi aklıma sen hamiş olucaksn inş ozamann kocan yandı daha şimdiden bukadar alıngan en ufak lafta küsüyon yandıı senin kociş yandı 😛iha:
tabiki bizde bizde alırız nasibimizi fıstığımm :laugh:
gunaydın gülüm nasılsın?
selam kızlar gunydınlar hepinize
günaydın canımcım yok daha bişey , hayırlısı bakalım...çok ağrım var ama her an olabilirim.
evettttttttttt dogru soyluyosun suan oyleyım yapım oyle tek kızım ben alıngan ve duygusalım kırılgan ve hassasım canım ya huyum kurusun😛iha:dogru soyluyosun hamıle kalmadan kı huyum boyle ozamanı duusnmek bıle ıstemıyorum valla beter olurum beterrrrriyiyim güzelimm benim kıs ne geldi aklıma sen hamiş olucaksn inş ozamann kocan yandı daha şimdiden bukadar alıngan en ufak lafta küsüyon yandıı senin kociş yandı 😛iha:
tabiki bizde bizde alırız nasibimizi fıstığımm :laugh:
günaydın canm nasılsınn
evettttttttttt dogru soyluyosun suan oyleyım yapım oyle tek kızım ben alıngan ve duygusalım kırılgan ve hassasım canım ya huyum kurusun😛iha:dogru soyluyosun hamıle kalmadan kı huyum boyle ozamanı duusnmek bıle ıstemıyorum valla beter olurum beterrrrr

iyilik canım sen nasılsın
canlarım güzellerimm benim testeğiz benim için gerçekten çok önemli iyiki varsınız bugün daha iyiyim dahada iyi olucamm testin sonucu pozitifmiş dedi eşim başimdan kaynar sular döküldüü sankii ama napalım insan nasıl düşüyosa öylede kalkmasını bili mecburuz buna allahtan hiç ümit kesilmz
hepinize günaydn fıstıklı kurabiyerimm

selam kızlar gunydınlar hepinize