gunaydın kızlarrrrrrrrr........
gunaydın kızlarrrrrrrrr........
gerçekten yaaa ben öyle insan görmedim...kadın rolü o kadar güzel canlandırıyorki sanırsın kişiliğide öyle amaaaaan öyle kişilikte rölde olmaz olsun insanların birbirine karşı güveni kalmayacak(böyle diyorum ama yinede bir dahaki bölümde ne olacak merak ediyorum🙂)heee sorma bende bugün erkenden açtım forumu kimse yok bugün
aaa kız ben daha uzman melek olamadımm kıskandımm şimdi dermişimm 😛iha:
neyse bacım hayırlı olsunn
izlemezmiyimm birara günah izlemiyim dedim ama akşam yine dayanamadım meğer hamile diğilmiş bihter cadısı yalan makinası gibi kadnnn yawwww
gunaydın canımm...evet dun gıttım mantar varmıs vede ıltıhap varmıs ılac verdı fıtıl verdı....sen nasılsın gulum?oooo tatlı cadım da teşrif ettimişler nasılsın gülümm kız özledim seni gittinmi dr ageçtimi mantarın
günaydın tatlı cadım gittinmi doktora geçmiş olsun diyelimde hemencik geçiversingunaydın kızlarrrrrrrrr........
gerçekten yaaa ben öyle insan görmedim...kadın rolü o kadar güzel canlandırıyorki sanırsın kişiliğide öyle amaaaaan öyle kişilikte rölde olmaz olsun insanların birbirine karşı güveni kalmayacak(böyle diyorum ama yinede bir dahaki bölümde ne olacak merak ediyorum🙂)
gunaydın canımm...evet dun gıttım mantar varmıs vede ıltıhap varmıs ılac verdı fıtıl verdı....sen nasılsın gulum?
gunaydın ızgıllll dun gıttım doktora canım sıkıldıııı yaaaaaaaaa kızlar fıtıl kullandınız mı daha önceee vede fıtıl kullanırken ılıskı yasakmı?doktor bısey demedı deeeegünaydın tatlı cadım gittinmi doktora geçmiş olsun diyelimde hemencik geçiversin
canım geçmiş olsun inş biran önce iyileşirsin tatlımmm bende iyiyim bomba gibi bugün mutlu vede huzurluyum allah nazardan korusunnn
gunaydın ızgıllll dun gıttım doktora canım sıkıldıııı yaaaaaaaaa kızlar fıtıl kullandınız mı daha önceee vede fıtıl kullanırken ılıskı yasakmı?doktor bısey demedı deeee
evet ben kullandım canım ama bana doktor sadece 1 tane fitil vermişti bir kaç gün yoğun bi akıntım oldu o yüzden ilişki falan olmadı bizdegunaydın ızgıllll dun gıttım doktora canım sıkıldıııı yaaaaaaaaa kızlar fıtıl kullandınız mı daha önceee vede fıtıl kullanırken ılıskı yasakmı?doktor bısey demedı deeee