gunaydın şehnazzzz nasılsın?günaydın herkese🙂
gunaydın şehnazzzz nasılsın?günaydın herkese🙂
offf offff sımdı dun gıttım doktor amelyattaymıs.....neyse saatım geldı ıcerı aldılar benı sonra doktor geldı apartopar baska amelıyata gırcekmıs ne yogun kadın yawww:laugh:hemen baktı alttan neyse ne var dedım ıltıhap ve mantar dedı...ılac verıyorum esınle beraber ıc dedı nekadarlık evlısın korunuyomusun falan dedı neyse cevap verdımmm pat odaya bırılerı gırdı bıde özel hastane sormama fırsat kalmadı yanıııı ufff ufff olmazsa bugun arayayım gorusebılırsem tabıııı
günaydınlar , nasılsınız bakalım ? Bwen iyiyim toparlandımmm
Pirenses test yaptı mı? ne zaman yapacak listede bekliyor ama kendisi bişey yazmıyor bilgisi olan var mııı?
günaydın herkese🙂
sagol canımmmmmtatlı cadım geçmiş olsun tatlım..
hoşçakal tatlım kolay gelsinkızlarr ben cıkıyorum ogleden sonra gorusuruz
mutedil iyiyim tatlım🙂 sıklıkla panik atak geliyo..ama nefesle birkaç tanesini savmayı başardım..bu yüzden iyi hissediyorum ama.. bir yandan da endişeli ve korkulu günler geçiriyorum..e biraz huzursuz ediyo tabi..
iyiyim ayşegülüm işte..noolsun..çalışmalar bitti..yumurtladım🙂 şimdi sonuç bekliyorum🙂 ama bebek fikrinden biraz uzaklaştım bu aralar..kendi derdimle o kadar uğraşıyorum ki..çıktı aklımdan artık olmasa da olur demeye başladım..
kızlarr ben cıkıyorum ogleden sonra gorusuruz
hoşçakal güzelim benimgüle güle fıstık bende ablama bir bakıyım hastaydı dünn görüşürüz canlarımm