hıııııı bekle canımmmm hem benim kocam senin kocanı döveeeeeeeeeeeeeeeeeyaa neoluyo ordaaaa yaaa şehnazımmı veermemmmmmm canım isteyin şehnazımı istemeyin benden en çok ben seviyommm onuuuu geliyo bayrakkk 😛iha:
ben hepinizi çok seviyorum tatlı kuşlar..yaa neoluyo ordaaaa yaaa şehnazımmı veermemmmmmm canım isteyin şehnazımı istemeyin benden en çok ben seviyommm onuuuu geliyo bayrakkk 😛iha:
Ne testi canım?
desen selzeh hoşgeldiniz canlarrrr
SELZEHcimm hoşgeldin bebişlim🙂
kıssss ayşegül Allah iyiliğini versin emi bugün ağzım yarıldı gülmekten Rabbim ağlatmasın cümlemizi
Tamam anlaşıldı, herkes kendi mercimeğini kendi yapsın kendi yesin o zaman🙂
hosbulduk canım ıyıyım sen nasılsın bakalım ohhh süpersınız valla hep böyle neşelı olun canım Allah bozmasın mercımek bugün daha ıyı ama çok fena bulantı yapıyo ve çıkarıyorum bugün daha ıyıyız çok sükür bakalım
aminnnnnnnnnnn bacımm aynen gülmekten yoruldum daha yemek yapıcam enerjim bitti akşam koçiş gelince busefer niye yemek yok derse kızlar çok güldürdü halim kalmad derim artıkk
Ben denedim pek işe yaramadı ama bi de sen dene bakalım🙂
iyilik tatlım ne olsun..çalışmaları sonlandırdık..hasatı beklerik🙂hosbulduk canımmmm🙂
hosbulduk tatlım naberrrrr🙂
ben 29 yaşındayım cozyyyyy..ve ilk bebeğim olacak🙂
pardon 39..Allah mı söyletti ne 29 mu olucam nedir🙂
Hayatım senin ruhun 29 demek ki.O zaman sen daha şanslısın 🙂))
kız yerimm ben seni sen zaten 29 sun yaaa gerçekten sen nasıl 39 yaşında sın yaa hayret okadar şeker okadar anlayişlı sevecenn benim gördüğüm senin yaşındakiler ne şakadan anlıyo bişi söylüyosun ters cevap veriyo sen sanki bizim yaşımızdasın kurban olurum sana kz ben seni çokkkkkkkkkkkkkkk seviyorumm
evet valla ruhum 29 bile değil tatlım🙂
ya ben de anlamıyorum..insanlara bi gerginlik gelmiş..espri yapıyosun suratına bakıyo boş boş..ulan bir sürü sıkıntıyla uğraşıyorum ben ama yaşama sevincim kahkaham neşem esprim hiç bitmez..kronik mutsuz insanlar yaaa..
teşekkür ederim ayşegülüm döktürmüşsün yine🙂
ühüüüüü üüühhhhüüüüü kimse benim mercimeklerimi yemiyoooooo
![]()
Ayşegül şimdi bayrağı alıp dökülücem yollara..dökücem düşmanı denize bu gazla ablam yaa..temsili milis olasım geldi yapma artık🙂
yaa neoluyo ordaaaa yaaa şehnazımmı veermemmmmmm canım isteyin şehnazımı istemeyin benden en çok ben seviyommm onuuuu geliyo bayrakkk 😛iha:
desen selzeh hoşgeldiniz canlarrrr
DESENim hoşgeldin..
SELZEHcimm hoşgeldin bebişlim🙂
arkadaşlar gülmekten zarar gelmez..gülelim..biz işyerinde de böyleyiz bütün gün kıkır kıkır🙂
canım pardon 🙁 karıştı hatlarrr
iyilik tatlım ne olsun..çalışmaları sonlandırdık..hasatı beklerik🙂