canım bende yaa gerçekten okadar zorki bana göre daha büyük acı yokk
haklısın canım çok şükür rabbim sana sabır verdi...
canım çıkmalıyım çok öptüm görüşürüz
canım bende yaa gerçekten okadar zorki bana göre daha büyük acı yokk
Dilaracim,fistigim benim,inan aklim hep sende.Benim de tam tersi oluyor.Düsüklerin vakti gitgide gecikiyor.Insallah bu sefer korktugun gibi olmaz,sevincin kursaginda kalmaz canim.Sen yinede dinlen ama yataktan hic kalkmasan bile hersey olacagina variyor.Allah korusun bebisini bu sefer tatlim...
haklısın canım çok şükür rabbim sana sabır verdi...
canım çıkmalıyım çok öptüm görüşürüz
Insallah Aysegülüm,insallah.Ben pek iyi degilim canim.Persembe günkü randevum pek umut verici degildi...lara cım canm sen nasılısn inş rabbim böyle bir acıyı birdaha bize yaşatmaz güzelimm
allah dilaramn yardımcısı olsunn bebeişi korusunn inşş hepimiz birgün bebeğimizi sağlıcakla kucağımıza versinn
gülk egüle canım bende seni öptümm
Insallah Aysegülüm,insallah.Ben pek iyi degilim canim.Persembe günkü randevum pek umut verici degildi...
Canim,sende iki tane düsük yasadin.Bu düsüklerde hep kürtaj edildinmi?Ben yasadigim 4 düsükte de kürtaj edildim.Son kürtajdan sonra hamile kalamiyorum.Doktor ne dedi biliyormusun?Eger kürtajlarda cok derin kazidiysalar,bebegin yerlesecegi tabaka asinirmis yada iyice yok edilebilinirmis.Eger böyle olduysa bunun geri dönüsü olmaz dedi.Yani bebegin icine yerlesecegi tutunacagi tabaka yok olduysa nereye yerlesebilir ki bebek?Bu benim hamile kalma olasiligimi sifira indirir...canım neden öle dedinki herzaman bir umut vardır insan umutsuz yaşamıyo ki benim içimdeki umutlarda azalmaya başladı ama kendimi bırakmamak için elimden geleni yapıyorumm alllahım yardımcın olsun bitanemm inş herşey istediğin gibi olur

Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi 

:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

anne oldu cinsiyeti kız
anne oldu cinsiyeti erkek

anne oldu cinsiyeti kız

2010 ANNE ADAYLARI