hosgeldın tatlım nasılsın?varmı bı gelısmemerhabalar........
hosgeldın tatlım nasılsın?varmı bı gelısmemerhabalar........
bugün doktora gittim sonunda,hamile değilim.kan testi yapıldı.hosgeldın tatlım nasılsın?varmı bı gelısme
selam canım nasılsınız(bebıs ıle sen yanı):laugh: ee artık o da bı bırey dımı ama?
idare eder.doktora gittim işte.tedavi tekrar başlıyor.merhaba canım hoşgeldin naber
ıyıyım sagol bende canım az kaldı bıtıcek yakında bulantılarda.... canım ben ılacları ıcmedım bılıyomusun ama fıtılı kullanıyorum ve kasıntı akıntı kalmadı bu hafta ıcı gıdebılırsem gıdıcem doktora tekrarıyı olmaya çalışıyoruz bulantı bugün çok fenaydı bayılıyodum az daha dayanıyorum sabırla ılaç içmeden bakalım kısssss Allah ıyılıgını versın güldürdün benı sen nasılsın
ıyı olmus canım doktora gıttıgn tedavı ıyı sonuclanır ınsallah canımmbugün doktora gittim sonunda,hamile değilim.kan testi yapıldı.
kasığım ve belim çok kötü ağrıyordu aslında onun için gittim.adet geciktiği içinmiş.tedaviye tekrardan başlıyorum bu ay.
amin canım.ıyı olmus canım doktora gıttıgn tedavı ıyı sonuclanır ınsallah canımm
sağolasın canım.benim için süpriz 1 sonuç olmadı aslında.beklediğim 1 sonuçtu.hayırlısı olsun.herkese merhabaaaa....
ranagül canım geçmiş olsun ,hakkında hayırlısı olsunn