Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi 

:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

anne oldu cinsiyeti kız
anne oldu cinsiyeti erkek

anne oldu cinsiyeti kız

2010 ANNE ADAYLARI

canım sanada çok geçmiş olsun ne zamandır adet olmuyonMRS.M canım inşallah tedavinin sonucu güzel olur.adetin 3.günü gideceğim.duruma göre aşılama yapılacak galiba.hayırlısı.evimde 1 rahat olabilsem,herşey daha iyi olacak ama.artık nefes alamıyorum.10 gündür görümcemler var.arada müsait oluyorum.boğuluyor gibiyim.kalmaları sorun değilde,evimin huzurunu bozdular.takmayım diyorum olmuyor işte.
kızlarr slmmmmmnasılsınız.??? ben doktordan geldim kistlerden kurtuldum
ve bu ay soldan yumurtluycakmışım hadi hayırlısı inşallah😀
![]()
1 tuhaf insanlar.bu defa sonuna kadar gideceğim tedavinin.çünki sürekli sil baştan.hem fiziksel hemde psikolojik olarak çok yıpranıyorum.hayırlısı olsun bakalım.teşekkürler canım ben de iyiyim ne olsun işte hayata ayak uyduruyoruz bir şekilde...
inşallah canım... bakalım test sonuçları inşallah güzzel çıkar. ben de 3. günü gittim muayene oldum yumurtalık rahim iyi dedi. hormon testi için kan verdim. perşembeye de rahim filmi ve sperm testi yaptırıcaz eşimle....valla şimdiden stresteyim. inşallah sonuçlar temiz çıkar canım.
git canım ne gerekiyorsa onu yaptır...hayırlısıyla inşallah rabbim sana meleğini gönderir. canım yaaa kıyamam ne çok kalmışlar öyle aaa...yok mu evleri yerleri? hayret birşey huzurunu bozmaya ne hakları var. takma canım eşin onların kardeşi ama senin kocan...yani her zaman seninle. kafanı rahat tut da tedavin güzel gitsin canım.
ecem çok sevindim inşallah melegin gelir enkısa zamandakızlarr slmmmmmnasılsınız.??? ben doktordan geldim kistlerden kurtuldum
![]()
hosgeldın adaşımmm nasılsın?
merhaba desencim iyiyim canım sen nasılsın
MRS.M canım inşallah tedavinin sonucu güzel olur.adetin 3.günü gideceğim.duruma göre aşılama yapılacak galiba.hayırlısı.evimde 1 rahat olabilsem,herşey daha iyi olacak ama.artık nefes alamıyorum.10 gündür görümcemler var.arada müsait oluyorum.boğuluyor gibiyim.kalmaları sorun değilde,evimin huzurunu bozdular.takmayım diyorum olmuyor işte.
kızlarr slmmmmmnasılsınız.??? ben doktordan geldim kistlerden kurtuldum
![]()
bugün doktora sürekli 20 şubatta en son adetimi oldum diyorum.kadın tuhaf tuhaf gözüme bakıyor.canım sanada çok geçmiş olsun ne zamandır adet olmuyon