her gün okuyup her gün içeceksin 41 gün olacak bende deniyecemşura ; 41 gün okuyup 42. gün mü içeceğiz yoksa 41 gün boyunca her gün okuyup hergün mü içeceğiz???
evet yapmak lazım aslında neyin vesile olacağı belli olmaz...bende şahmaran duası diye birşey duydum dileği olan 21 gün boyunca okuması gerekiyormuş çevremde uygulayan var ama bebek için değil biri kısmet içindi diğeride ev satışı içindi ve oldu.duayı buldum ama bazı sitelerde duala ilgili cinlerle ilgili falan diyor Ben öyle olduğuna inanmadım dua sadece Allah ın sıfatlarından oluşuyor zaten şahmaran duası duaların şahı demekmiş...kızlar hep ilaç şu bu kullanıyoz bakın 41 gün suyun işine meryem suresini okuyup içelim bebegi olmayanlara
selam kızlar, herkese iyi akşamlar, uzun aradan sonra tekrar döndüm aranıza
canım reglin bitince başlaneden olmasın... tabiki deneyelim. regl olunan günlerde mecburen ara verilecek ve sonra devam edilip okunacak değil mi? yani 41 gün okumuş olacağız.
Bizde öpüyoruz canim.Tekrar görüsmek üzere...kızlar ben kaçtım hepinize güzel sohbetler diliyorum hepinizi öpüyorum
her gün okuyup her gün içeceksin 41 gün olacak bende deniyecem
inşallah güzelim mevlam sanada gönlüne göre versin bi sorun varmı doktora gittinmişuracım ben 29 yaşındayım... artık yaş ilerledikçe endişe başlıyor sanki. ama karamsar değilim umudum var allahın izniyle ben de anne olacağım inşallah
aaa merhaba nerelerdeydin, zaten yeni gelmiştin aramıza ve gittin 🙂 anlat bakalım
kıssss dur bu defa seni gitmeden yakalıyayım sonra uçakla evin önünde uçmyayım:laugh::f040:kızlar ben kaçtım hepinize güzel sohbetler diliyorum hepinizi öpüyorum