Kizz dur,patlama hemen.Oda tedavinin yan etkisi tabii...:laugh:Benim havlu kenari örnegide bayagi oyalayici....evet öyle ama ben tedavi için bayağı oyalıyıcı bir örnek seçmişim stres atayım derken iyici stres sahibi oldum![]()
Kizz dur,patlama hemen.Oda tedavinin yan etkisi tabii...:laugh:Benim havlu kenari örnegide bayagi oyalayici....evet öyle ama ben tedavi için bayağı oyalıyıcı bir örnek seçmişim stres atayım derken iyici stres sahibi oldum![]()
Tamam canim,görüsürüz.Ayakkabilari,cantalari bitirme sakin,banada birak...😛iha:işler yogun tatlım bu ara bol bol calısıyom canım....gırerım yıne bolca konusurz canım suan acıl cıkmam gerek gorusuruzz
Hosgeldiiiiinnnn...günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın canım hoşgeldingünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hsbulduk yıne kaynatıonuzHosgeldiiiiinnnn...
burdayııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkıssss lara bugün kime günaydın desek kaçırıyoruz burcums da çıktı...teker tekermi sorsak🙂
Sorma canim yaa,simdi bende cikicam yalniz kalcan yazacaktim Burcums ses verdi...kıssss lara bugün kime günaydın desek kaçırıyoruz burcums da çıktı...teker tekermi sorsak🙂

pardon canım sayfanın altına baktığımda göremedimde sende bizi bırakıp gittin sandımburdayııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Sorma canim,bugün keyfimize diyecek yok...hsbulduk yıne kaynatıonuz