evet canım bu ara ful calısıyoz valla delırcem bende gıremıyom dıye aksamada acıyom arada kımsede olmuyo yada yorgun oluyorum acamıyorum....özledım sızlerı...iyiyiz canım asıl sen nasılsın işler yoğun dedin bi gittin gidiş o gidiş
evet canım bu ara ful calısıyoz valla delırcem bende gıremıyom dıye aksamada acıyom arada kımsede olmuyo yada yorgun oluyorum acamıyorum....özledım sızlerı...iyiyiz canım asıl sen nasılsın işler yoğun dedin bi gittin gidiş o gidiş
hoşgeldin canım ne olsun işte hep aynı şeyler...sende ne var ne yokben geldimmmmm nevar neyok
ıyıyım canım sagol sen nasılsın...hak verıyorum sana canım gercekten oyle bızlerde sıkıntı yok ılgı sonsuz olcak bebıs yok ama....bılmıyorum sınanıyoruz belkı sehnazcım gunu gelecektır elbet.evet bende oyle haberlerı duyunca agzım acık kalıyo vee ınanamıyorum okadar beklerken bız ısterken olmuyo dıye....bılmıyorum soz bulamıyorumiyiyiz tontişim sen nasılsın
amın canım...ıkı ıyılıkten bırısı yanı....saglık en önemlısı tabıkı beterınden saklasın allahımcanım benim tamam sende haklı olabilirsin ama bizim bilmediğimiz her şerde mutlaka bir hayır vardır hem şükredelim bu halimize bu günümüze Rabbim bu günlerimizi aratmasın...tamam şuan bebeğimiz yok belki ama kocalarımız başımızda öyle değilmi Rabbim kimseleri ölümle imtihan etmesin...
uuuyyyyyy canım benim gel bicik sarılakevet canım bu ara ful calısıyoz valla delırcem bende gıremıyom dıye aksamada acıyom arada kımsede olmuyo yada yorgun oluyorum acamıyorum....özledım sızlerı...

canım düşünme ve bakış açılarımız çok farklı ben daha birşey demicem..canım benim tamam sende haklı olabilirsin ama bizim bilmediğimiz her şerde mutlaka bir hayır vardır hem şükredelim bu halimize bu günümüze Rabbim bu günlerimizi aratmasın...tamam şuan bebeğimiz yok belki ama kocalarımız başımızda öyle değilmi Rabbim kimseleri ölümle imtihan etmesin...
:laugh: aksamada kayınvalıdedeyız yemek yapmaktan kurtuldum valla gercı rejımdeyız herıflee ama olsun corba salata bıle bazen gozume buyuyo ınanınuuuyyyyyy canım benim gel bicik sarılak![]()
ooohhhhh desene bugün tatlı cadılığın üstünde🙂:laugh: aksamada kayınvalıdedeyız yemek yapmaktan kurtuldum valla gercı rejımdeyız herıflee ama olsun corba salata bıle bazen gozume buyuyo ınanın
yok kısssssssss evet cadılıgım var aslında ama esıme karsı yoksa normlade agzıma vur ekmegımı al yanı:laugh:ooohhhhh desene bugün tatlı cadılığın üstünde🙂