Ask olsun canim,o nasil söz?Burada herkes derdini sevincini birbiriyle paylasiyor.Herkes birbirine elinden geldigi kadariyla yardim etmeye calisiyor.Ameliyattan önce heyecanlanman gayet normal bence.Sonucta hepimiz can tasiyoruz ve can tatli.Dua etmekten baska elden ne gelir güzelim?şu ameliyat işini atlatayım hemen yapıcam o incir kürünü aldırdım eşime ama stresimden yapamadım ki ay panik oldum sırf kızlar sizide üzüyorum burdan yazıp yaaa
şu ameliyat işini atlatayım hemen yapıcam o incir kürünü aldırdım eşime ama stresimden yapamadım ki ay panik oldum sırf kızlar sizide üzüyorum burdan yazıp yaaa
ben cok dr gittim çzellikle aynı şeyimi söyleyecekler diye bagzısı anestezi dedi bagzısı gerek yok dedi ama eşimin arkadaşı ben yaparım hiç gerek yok anesteziye 40 dk alırım dikerim sonra gideriz eve dedi bilmiyorum artık cok korkarsan veririm aneztezi dedicanım benimm inş herşey yolunda gider
evet canım yaa insan çok ama çok stres oluyo korkuyo
anlıyorumm senii ama dediğim gibi başka şeyler düşün
anestezi olucak diymi canımm
Afedersin yanlis yazilmis.Kac yasindasin yazacaktim.Yumurtlama sorunu var deyince.Ben 35 yasindayim ve yumurtalarimin kalitesi yavas yavas düsmeye baslamis...ben bugün 15 .günümdeyim canım başladım hapı yutmaya
Aysegül,sen tüp bebeb yaptirmadan önce kendine hormon ignesi yaptin mi?Cok yan etkileri oldugunu duymustum...
ben cok dr gittim çzellikle aynı şeyimi söyleyecekler diye bagzısı anestezi dedi bagzısı gerek yok dedi ama eşimin arkadaşı ben yaparım hiç gerek yok anesteziye 40 dk alırım dikerim sonra gideriz eve dedi bilmiyorum artık cok korkarsan veririm aneztezi dedi