Canim,benim bebek koca adam oldu masallah.13 yasinda oglum var,neredeyse 15 yillik evliyim.Benim derdim oglumun kardessiz kalmamasi.10 yildir bunun icin ugrasiyorum.4 tane düsük yasadim...lara sende bebek yokmu canım sen kac yıllık evlisin
Canim,benim bebek koca adam oldu masallah.13 yasinda oglum var,neredeyse 15 yillik evliyim.Benim derdim oglumun kardessiz kalmamasi.10 yildir bunun icin ugrasiyorum.4 tane düsük yasadim...lara sende bebek yokmu canım sen kac yıllık evlisin
allah razı olsun arkadaşım sende hoşgeldinherkese iyi akşamlar bacılarrrrrr....
ayşegülüm sende burdamışsın diyecektim ama çıkıyormuşsun yoktun birkaçgündür nerelerdeydin bakalım yoksa kocandan gizli gizli temizliğemi kalktın
dentnurse canım Rabbim yardımcın olsun inşallah operasyonunu göz açıp kapayıncaya kadar kolaylıkla atlatırsın...
bacım inanmayacaksın ama bugün bitirdim şalı....Aaaa Izgil mi gelmis ne?Hosgeldin kiz,Sali bitirdin mi?
Iyi aksamlar giiizzz...herkese iyi akşamlar bacılarrrrrr....
ayşegülüm sende burdamışsın diyecektim ama çıkıyormuşsun yoktun birkaçgündür nerelerdeydin bakalım yoksa kocandan gizli gizli temizliğemi kalktın
dentnurse canım Rabbim yardımcın olsun inşallah operasyonunu göz açıp kapayıncaya kadar kolaylıkla atlatırsın...
ay canımsın allah yardımcın olsun bitanem dilara gibi onunda öyle olmuş ama şimdi bebek vardimi hamile dilaraCanim,benim bebek koca adam oldu masallah.13 yasinda oglum var,neredeyse 15 yillik evliyim.Benim derdim oglumun kardessiz kalmamasi.10 yildir bunun icin ugrasiyorum.4 tane düsük yasadim...
Hadi gecmis olsun....bacım inanmayacaksın ama bugün bitirdim şalı....
şimdi tam karşımda koltuğun üstüne yaydım.artık ayrılma vakti geldi bugün yarın veririm kargoya...ne bileyim ağlamak geliyo içimden...çok alışmıştım ona:laugh:
sizlerdende Allah razı olsun canım iyiki burası var dertleşip rahatlıyoruz bende aynen senin gibi düşünüyorum iyiki buraya üye olmuşumallah razı olsun arkadaşım sende hoşgeldin
Evet,zaten o yüzden hemen kanim isindi Dilara'ya.Evet su an hamile.Insallah hayirlisiyla kucagina alir garibim...ay canımsın allah yardımcın olsun bitanem dilara gibi onunda öyle olmuş ama şimdi bebek vardimi hamile dilara
sağolasın bacım sen ne yaptın dün ayakkabı işini hallettinmiHadi gecmis olsun....