izgil85
Hamiş Melek
vayyy beeee kıııısss insan geçerken benide alırheeeehee geçtim seni geçtim senii:fati::fati::fati:![]()

zaten senin yüzünden süpürgemde kırıldı pirenses bacım ayşegül bacıyı bensiz alma içerivayyy beeee kıııısss insan geçerken benide alırheeeehee geçtim seni geçtim senii:fati::fati::fati:![]()

zaten senin yüzünden süpürgemde kırıldı pirenses bacım ayşegül bacıyı bensiz alma içeriyok bacı ben yolun ortasında kabak gibi kaldım ayşegül bacının uçağına geçerken çelme takmıştım ammmmaaaa................indınızmı kızlar
indınızmı kızlar
vayyy beeee kıııısss insan geçerken benide alırzaten senin yüzünden süpürgemde kırıldı pirenses bacım ayşegül bacıyı bensiz alma içeri
kıyamam gülümm biyerine bişşey oldumu

annnaaaaaaaa kıssss ben niye süpürgele uğraşıyomki nede olsa yakınız dur geliyom🙂tamam bekletıyım onu kapıda izgili sen gelesıye
yok bacı ben yolun ortasında kabak gibi kaldım ayşegül bacının uçağına geçerken çelme takmıştım ammmmaaaa................
tamam bekletıyım onu kapıda izgili sen gelesıye
annnaaaaaaaa kıssss ben niye süpürgele uğraşıyomki nede olsa yakınız dur geliyom🙂

neeeeeeeee bende seni kuş sanmişdim bacım ondan bomba attım kafana😛iha:
kısss kuşa da bomba atıldığını ilk defa duyuyom kısss sen iyiki asker değilsin yoksa teröristlere ne atacağını tahmin bile edemiyorum
gel kız yakın sen ondan once gelırsınannnaaaaaaaa kıssss ben niye süpürgele uğraşıyomki nede olsa yakınız dur geliyom🙂