bacım burdayızzz pirenses gitti yemek bitti:laugh:Anam bunlar dalmislar bir yemek muhabbetine,kimseyi görmüyorlar![]()
Haklisin,burasi cocuk forumu olmaktan cok yemek forumuna dönmüs.Ne yapayim giiizzz,camasirlari astim,bulasiklari yikadim,kosa kosa geldim...amiiinnn bacım sen nerelerdesin bakiiiiiim
kııısss bizim yazıları siz okuyunda admin okumasa bari yoksa burada çocuklara yer yok diyecek bizi formun kapısının ününe koyacak :laugh:
Tüh gec kaldim desene,bende aksama ne pisirsem diye kara kara düsünüyordum...🙂bacım burdayızzz pirenses gitti yemek bitti:laugh:
sırayı sana verdim diyorsun yani benimde çamaşırlar yıkanacak bulaşıklar yıkanacak sonra çamaşırlar serilecek oooooooooooooooHaklisin,burasi cocuk forumu olmaktan cok yemek forumuna dönmüs.Ne yapayim giiizzz,camasirlari astim,bulasiklari yikadim,kosa kosa geldim...
Kizlar yazilarinizi okudum okudum valla.Allah bozmasin nesenizi ...
bak bacım o konuda haklısın evleneli neredeyse 1 bucuk sene olacak şöyleeee okkalı okkalı her yemeği yapamıyorumewet bacım millette görüntü olurses olmaz bendede ses var görüntü yok:laugh:
sen tabiii yokkkkk dedemmm görüyorum ben seniiii buldun güzel yemekleriii
sen tabi yapamıyon prensesim kadar güzel yemek dimiiii😛iha:
[/QUOTE]Anam bunlar dalmislar bir yemek muhabbetine,kimseyi görmüyorlar![]()
sen merak etme bacım benim taslar dolu:laugh: göndereyim sanadaTüh gec kaldim desene,bende aksama ne pisirsem diye kara kara düsünüyordum...🙂
bak bacım o konuda haklısın evleneli neredeyse 1 bucuk sene olacak şöyleeee okkalı okkalı her yemeği yapamıyorum![]()

Bende onu demek istedim iste.Gec kaldik,taslarimiz bos kaldi.Yolla tabii kizzz,patik karin doyurmuyor...😛iha:sen merak etme bacım benim taslar dolu:laugh: göndereyim sanada