duygum_06
Hamiş Melek
canım inşallah olumludur sonuç gelişmelerden haberdar et bizibu ay regli olduğumda gidecektim doktora tedavi başlayacaktım ama olmadı
canım inşallah olumludur sonuç gelişmelerden haberdar et bizibu ay regli olduğumda gidecektim doktora tedavi başlayacaktım ama olmadı
hoşgeldin dilaracığım bizleri gördüğün gibi işte gündüz bebek gece bebek...
sen nasılsın canım mercimeğin nasıl
selam kızlar neden kimsecikler yok yaaa hepiniz nerdesiniz cok sıkıldım 2 gün kaldı ameliyatıma korkudan ölücem dua edin neolur bana

Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi 

:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

anne oldu cinsiyeti kız
anne oldu cinsiyeti erkek

anne oldu cinsiyeti kız

2010 ANNE ADAYLARI

kızlar günaydın , yakın bir arkadaşımın 3 yaşındaki oğlu 8 gündür ağızdan beslenmiyor , kapattı kendini yemek içmek yok , serumla besleniyor sürekli , hastanede yatıyor , dua edin ne olur dualarla iyileşecek inşaallah , dr. lar bulamıyor nedenini.
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah...kızlar günaydın , yakın bir arkadaşımın 3 yaşındaki oğlu 8 gündür ağızdan beslenmiyor , kapattı kendini yemek içmek yok , serumla besleniyor sürekli , hastanede yatıyor , dua edin ne olur dualarla iyileşecek inşaallah , dr. lar bulamıyor nedenini.
gecmıs olsun canım bu yaslardakı cocuklarda genelede bu durumla karsılasılıyo dualarımız o cocugumuzla beraber....psıkolojık olabılr canım yakın zamanda cocugumuzu aılesı bence psıkolga gotursunler...(ben psıkologların oldugu bı merkezde calısıyorum bu tur vakalar gelıyo onun ıcın psıkolaga gıtmelerını tavsıye ederım canım)kızlar günaydın , yakın bir arkadaşımın 3 yaşındaki oğlu 8 gündür ağızdan beslenmiyor , kapattı kendini yemek içmek yok , serumla besleniyor sürekli , hastanede yatıyor , dua edin ne olur dualarla iyileşecek inşaallah , dr. lar bulamıyor nedenini.
gunaydın cozyyy nasılsın?Mrs M nerdesin çok merak ediyorum seni...