iyi akşamlar, iyi tatiller lalezarcım
kızz sen hep ağlıyomusun yaa.. bundan sonra hep gülceksin tamammı..hee valla seans uygularız.. ağlamak yok burdaacanlarım sağolun🙂
ağlamaklıydım ama sizlerle yüzüm güldü yine.
işteyim ama ben tatail moduna geçtim, çalışamıyorum
geçmiş olsun bitanem benim fazla yorma dicem ama o kadar işin arasında gelde yorulma iyi bak kendineValla ben bu aralar çok yoğunum işte çalış, evde çalış annem ameliyat oludu gelen giden ev işleri falan baya yoğun ve yorucu geçiyo işte
aaa ben çokk gülerim öle böle değil kahkahalarla gülerim..tabi işyerinde olunca sadece sırıtıyorum millet beni deli sancak bu gidişleehehehe aynen bende öyleydim ama gerçekten verdim kendimi matematiğe evet canım 72 saat yaşayabiliyomuş spermler çalış çalış ama 🙂 kendine fazla stres yapma hayatım sen elinden geleni yap gerisini koyver gitsin 🙂 ay ne kadar güler yüzlü birin sen böyle bak ben sadece sırıtıyom 🙂 🙂
canım hayırdır neden ağlamaklısın herşeyi boşver hayatına bak hiçbişeyi kendine dert etmecanlarım sağolun🙂
ağlamaklıydım ama sizlerle yüzüm güldü yine.
işteyim ama ben tatail moduna geçtim, çalışamıyorum
kızz sen hep ağlıyomusun yaa.. bundan sonra hep gülceksin tamammı..hee valla seans uygularız.. ağlamak yok burdaa
gülmek gibisi varmıya hayatta herşeye güleceksin ben bunu sonradan öğrendim ama şimdi herşeye gülüp geçiyorum😛iha:aaa ben çokk gülerim öle böle değil kahkahalarla gülerim..tabi işyerinde olunca sadece sırıtıyorum millet beni deli sancak bu gidişlee
canım hayırdır neden ağlamaklısın herşeyi boşver hayatına bak hiçbişeyi kendine dert etme
gülmek gibisi varmıya hayatta herşeye güleceksin ben bunu sonradan öğrendim ama şimdi herşeye gülüp geçiyorum😛iha: