anlat bakalım tatlım neler yapıyosun?sıkıntını alayım ben bıraz:laugh:kızzz 11 tane misafirrr gelsenize yaaa çok sıkıldım ....
anlat bakalım tatlım neler yapıyosun?sıkıntını alayım ben bıraz:laugh:kızzz 11 tane misafirrr gelsenize yaaa çok sıkıldım ....
selam kızlar..
ayselalper ve yns-ysmn tebrikler arkadaşlar.. şubat ayının en çalışkan arkadaşları birer birer hamile ne güsellll🙂
yns_ysmn canım çok tebrık edıyorum Alllah ım saglıklı olarak kucagına almka nasıp etsın ınsallah tatlım
canlarım sizlerde çok sağolun inanın içim okadar heyecanlıki bi şu dra da gitsek hayırlısıyla ozaman çok daha rahat olucam Allahım inşallah sizlerede yaşatsın bu güzellikleri selzehcim sanada geçmiş olsun çok dikkat et kendine inşallah hayırlısyla sende kucağına alırsın tatlımcanım çoook ama çok sevindim , hayırlı olsun bebişinnn , kendine çook dikkat et.öpüyorumm
sabırsızım ................. 22 Mart ( Mart anne adayı süpeeeerrrrr)
tatlı cadım .................... 24 Mart ( Mart anne adayı süpeeeerrrrr)
Şehnaz .......................... 24 Mart ( Mart anne adayı süpeeeerrrrr)
Lalezar .......................... 26 Mart ( Mart anne adayı süpeeeerrrrr)
dileğimm ...................... 26 Mart ( Mart anne adayı süpeeeerrrrr)
Yazgulu24.....................27 Mart ( Mart anne adayı süpeeeerrrrr)
esmos .......................... 28 Mart ( Mart anne adayı süpeeeerrrrr)
zuzuu ........................... 31 Mart ( Mart anne adayı süpeeeerrrrr)
ya ne biliyim ya ben bu ay kendimden baya bi ümitliyim tabi rabbiminde izni olursa..işte nisanı beklemek çok zor napcam bilmiyorum canım ya kanda nezaman belli olur hamilelik acaba..anlat bakalım tatlım neler yapıyosun?sıkıntını alayım ben bıraz:laugh:
bır hafta öncesınde bellı olur ama degerın dusuk olur...az kaldı sabret bakalım calısmayada devam...benımde arada kasıklarım agrıyo heran olcakmısım gıbı gelıyo arada hıc agrı yokmus gıbı rahatım anamadım ama yarın olurum gıbı oyle hıssedıyorum yanı....ya ne biliyim ya ben bu ay kendimden baya bi ümitliyim tabi rabbiminde izni olursa..işte nisanı beklemek çok zor napcam bilmiyorum canım ya kanda nezaman belli olur hamilelik acaba..
hosgeldın canımmmmmmm nasılsın?Herkese merhaba
yns_ysmn canımmmmmmm inanamadım maşallah canım tebrik ederim, allah sağlıkla kucağınıza verir inşallah... darısı bizlere olsun.

Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi 

:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

anne oldu cinsiyeti kız
anne oldu cinsiyeti erkek

anne oldu cinsiyeti kız

2010 ANNE ADAYLARI

sağollll cnm benim bende hiç inanamadım hala şoktayım amin cnm Allahım sana da nasip eder inşallah inanıyorum sende önümüzdeki ay güzel haberler vereceksin 🙂Herkese merhaba
yns_ysmn canımmmmmmm inanamadım maşallah canım tebrik ederim, allah sağlıkla kucağınıza verir inşallah... darısı bizlere olsun.