Pek iyi degilim canim yaa,regl oldumhoşgeldin lara nasılsın
Sen nasilsin?Pek iyi degilim canim yaa,regl oldumhoşgeldin lara nasılsın
Sen nasilsin?
Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi 

:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

anne oldu cinsiyeti kız
anne oldu cinsiyeti erkek

anne oldu cinsiyeti kız

2010 ANNE ADAYLARI

Pek iyi degilim canim yaa,regl oldumSen nasilsin?
Görüyormusun ,listenin üstlerindeyken nasilda en sonuna düstüm.Sen ne zamandir istiyorsun canim?yaaa hayırlısı olsun canım üzülme, var zamanı demek ki... ben de yorgunum sadece ama iyiyim şükür.
Görüyormusun ,listenin üstlerindeyken nasilda en sonuna düstüm.Sen ne zamandir istiyorsun canim?
Benim 17 ay oldutakmaaaa kısmet işte...kısmetten ötesi var mı yokkkk. inşallah hayırlı zamanda yollasın rabbim bebeklerimizi. benim 9 ay bitti canım.
Afedersin canim,avatarinda Ankara yazip duruyor ben daha nerede yasadigini soruyorum sana.Kafam yerinde degil hic...Benim 17 ay olduNerede yasiyorsun sen canim?
Dogru söylüyorsun tatlim,bende Türkiye de daha iyi olacagini düsünüyorum aslinda ama malesef bu yaz gelemiyecegiz.Hormon testi ve esimin sperm testi burada yapildi.Rahim filmi nasil oluyor?Ultrasonla mi bakiliyor rahimin icine?biliyor musun bence türkiyeye gelince testlerini yaptır... hormon testi falan bir de rahim filmini çektir. sonra eşinin sperm testini yaptırın. ona göre kafan rahat olur canım