Lara cim cozy ciiimmm selamlar fistiklarrrr
Merhaba tatlım...
Lara cim cozy ciiimmm selamlar fistiklarrrr
Selam canimmm,kusura bakma sabahtan beri kacirdigim sayfalari okuyordum...Biraz gec yaziyorum.Lara cim cozy ciiimmm selamlar fistiklarrrr
umudum yok deme tatlim yaaaa insallah olacakkkk. ya benimkinden su an bir problem yok. dün doktora gittim. kese yi gördük ama daha tabi bebek yoktu... önümüzdeki hafta dedi hem bebek görünür hemde kalp atislari duyulurmus... insallah öyle olur
Sen devamli yatiyormusun tatlim?Lara cim cozy ciiimmm selamlar fistiklarrrr
Aaa Yazgülüm de gelmis.Selam canim.Hemde Dilara ya asagi yukari ayni seyleri sormusuz...Canim adet agrim basladi gibi bilmiyorum insallah gelmez tabiki ama ne bileyim hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun..
Ne guzel canim insallah hayirlisi ile bebiside gorursun ve kalp atislarini duyarsiniz tatlim..
Evdemisin halen yoksa ise basladin mi?
Selam canimmm,kusura bakma sabahtan beri kacirdigim sayfalari okuyordum...Biraz gec yaziyorum.
Canim adet agrim basladi gibi bilmiyorum insallah gelmez tabiki ama ne bileyim hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun..
Ne guzel canim insallah hayirlisi ile bebiside gorursun ve kalp atislarini duyarsiniz tatlim..
Evdemisin halen yoksa ise basladin mi?
Sen devamli yatiyormusun tatlim?
Niye umudun yok ki?Günün ne zamandi senin?Slm canim iyiyim cok sukur siz nasilsiniz minik mercimekle? annesini uzmuyor dimi.. yesin onu teyzesi hihi 🙂
Bende beklemedeyim canim ama umudum yok gibi..
Aaa Yazgülüm de gelmis.Selam canim.Hemde Dilara ya asagi yukari ayni seyleri sormusuz...
Niye umudun yok ki?Günün ne zamandi senin?