ayyy canım benim yaaa, maaşaallah selzehciğim inan çok mutlu oluyorum senden böyle güzel haberler gelince
canım benım ya çok sagol Allah ım en kısa zamanda sızlerede nasıp etsın ınsallah tatlım
ayyy canım benim yaaa, maaşaallah selzehciğim inan çok mutlu oluyorum senden böyle güzel haberler gelince
ben yemeğe iniyorum dönüşte konuşuruz kızlar öptüm hepinizi canlarım benim..
Kızlar bende pazar günü evde bayıldıgım için dün doktora gıttım bebegım nasıl dıye meraktan çok saglıymış masallah kafası sol tarafımda poposu sag tarafımdaymıs yatmıs keyfıne bakıyo kalp seslerını dınlettı doktor güm güm atıyodu masallahve bebegım son adet tarıhıme göre 1 hafta önde gıdıyomus suan son adetıem göre 8 haftalıgım ama bebegın gelısımıne göre 9 haftalıkmıs ve bebek gelişimine göre dogarsa muhtemel dogum tarıhı 27 ekım miş kızlarrr
hislerin çıkar mı genellikle peki hehehehehe🙂canim benim dedigim gibi bitek yumurtlama dönemide olmustu ama doktor bakti. bisi yok demisti… Ama benim icimde iyi bir his var sen bence bu kadar umutsuz olma…
hislerin çıkar mı genellikle peki hehehehehe🙂
canım benim kan testi mi diyosun..çünkü idrarda bişi çıkmayabilir..biliyosun 1 hafta sonra çıkan arkadaşlar oluyo.. he? ne diyosun??Insallah cikar yaaa, cok dua ediyorum senin icin... ama test yaaaaaappppppppp lüffftteeeeeeennnnnnn, ay ben catliyacam valla senin yerine burdaa
canım benim kan testi mi diyosun..çünkü idrarda bişi çıkmayabilir..biliyosun 1 hafta sonra çıkan arkadaşlar oluyo.. he? ne diyosun??
duaların için çok teşekkür ederim..çok duygulandım..ama bence yok bişi heyecanlanma lütfen..bu ay aşılama yapılacak inşallah o tutar..çünkü benim hiçbişeyim öyle kendiliğinden kolaylıkla olmaz..illa kan ter içinde kalırım o da olursa yani🙂 o yüzden sanmıyorum tatlım..ama inşallah senin dediğin gibidir çok şaşırırım🙂
duaların için çok teşekkür ederim..çok duygulandım..ama bence yok bişi heyecanlanma lütfen..bu ay aşılama yapılacak inşallah o tutar..çünkü benim hiçbişeyim öyle kendiliğinden kolaylıkla olmaz..illa kan ter içinde kalırım o da olursa yani🙂 o yüzden sanmıyorum tatlım..ama inşallah senin dediğin gibidir çok şaşırırım🙂