Amin canim.Bu ameliyatla hem düsüklerimin hemde son düsükten sonra hamile kalamamamin sebebini ögrenmeyi umuyorum hayirlisiyla insallah...inşallah bacım hayırlısıyla hemencik atlatırsın dediğin gibi biran önce biterse en azından kafandan silmiş olursun
görmemişimdir bitanem cok sağol iyi cok iyiyim allaha şükür sizler nasılsınızhoşgeldin canım nasılsın daha önce demiştim ama görmedin sanırım tekrar geçmiş olsun canım benim hadi atlattın operasyonu şimdi nasılsın
maşallah bacım maşallah...allaha cok şükür iyi artık normale dönüyorum bu gün balkonlarımı bile yıkadım
Birden fazla yorma kendini canim.Daha kac gün oldu ki?Senin gögsünden parca alinmisti dimi?Dikisin var mi?allaha cok şükür iyi artık normale dönüyorum bu gün balkonlarımı bile yıkadım
nasıl olsun canım ben hep buralardayım sabahın 9 undan akşam 9 a kadar giripgirip çıkıyom haftaya yarın büyük gün dua et canım hayırlısı olsungörmemişimdir bitanem cok sağol iyi cok iyiyim allaha şükür sizler nasılsınız
Masallahin var kiz,cok pratiksin🙂ooooooooo bacım benim kociş gelip gittide bulaşıkları bile yıkadım zaten bende birazdan çıkarım bacım
var dikiş bitanem meme başı ay şeklinden büğük acık işte orasını dikmiş drBirden fazla yorma kendini canim.Daha kac gün oldu ki?Senin gögsünden parca alinmisti dimi?Dikisin var mi?