izgil85
Hamiş Melek
iyiyim canımıniçi mesain bitmek üzere birgün daha bitti... bugün pek hareket yoktu bakalım yarın ne olacaknaber tatlım nasılsın?
iyiyim canımıniçi mesain bitmek üzere birgün daha bitti... bugün pek hareket yoktu bakalım yarın ne olacaknaber tatlım nasılsın?
gecmıs olsun canım ıyıyım bende sagol cıkıs saatımı beklıyorum vallaaSağol tatlı cadım, sabah migrenim tuttu işe gelemedim, öğleden sonra ancak gelebildim şimdi daha iyiyim sen nasılsın ?
ınsallah yogun olur aksılık ya ozamanda ben gıremem:laugh:sen neler yaptın buguniyiyim canımıniçi mesain bitmek üzere birgün daha bitti... bugün pek hareket yoktu bakalım yarın ne olacak
klasik ev hayatı işte canımıniçi aynı şeyler...arada buraya uğruyorum bakalım yeni gelişmeler varmı diye...inşallah yarına hiç işin olmaz kuşum benimınsallah yogun olur aksılık ya ozamanda ben gıremem:laugh:sen neler yaptın bugun
gecmıs olsun canım ıyıyım bende sagol cıkıs saatımı beklıyorum vallaa
yarın yogunuz canım benım yawww bugun tenhaydı bıraz ama ılk fırsatta gırerım zaten olsun canım evde olmayı ısterdım bende sıcacık evım guzel evım😛iha:klasik ev hayatı işte canımıniçi aynı şeyler...arada buraya uğruyorum bakalım yeni gelişmeler varmı diye...inşallah yarına hiç işin olmaz kuşum benim
hayırlsıı olsun ınsallah kırmızılar gelmezzzzzzzzz mısafırın gelır...Aynen valla bende çıkış saatini bekliyorum, adet günümde geldi, bende tık yok adece göğüslerim biraz acıyo hepsi o kadar..
hoscakallllllllll..........gorusuruzHadi ben kaçtım kızlar iyi bakın kendinize....
hayırlsıı olsun ınsallah kırmızılar gelmezzzzzzzzz mısafırın gelır...