izgil85
Hamiş Melek
[sıze=2] gel bacım gel anlat bakalım hemen kaç gündür nerelerdeydin[/sıze]herkese merhaba...
[sıze=2] gel bacım gel anlat bakalım hemen kaç gündür nerelerdeydin[/sıze]herkese merhaba...
Iyim tatlim be,ne olsun iste.Burasida olmasa halimiz harap...
Sen ne zamandir calisiyordun bebek icin canimin ici?Allah tez zamanda hepimizin yüzünü güldürsün insallah...Amin deyin kizlar,bugün cuma dualarin kabul oldugu bir vakit gizli bu günde...
bacım tavsiye ederim ederim çok pis rahatıııım yaaaaaaa
neydi öleeee geçen aylarda saç diplerim kabuk kabuk vücudumda lekeler falan ohhhh bu ay bişi yok o kadar rahatımki regl ağrılarımı bile hissetmiyorum🙂
Kizim sen dur hele bakiimmm🙂Sen bile 4 ay beklemeyle rahat olamazsan biz ölelimbacım tavsiye ederim ederim çok pis rahatıııım yaaaaaaa
neydi öleeee geçen aylarda saç diplerim kabuk kabuk vücudumda lekeler falan ohhhh bu ay bişi yok o kadar rahatımki regl ağrılarımı bile hissetmiyorum🙂

Slm bitanem.. iyiyim cok sukur sen nasilsin? Mercimegin seni uzmuyor degil mi? okudum canim dun pembemsi birsey gelmis diye insallah bir daha gelmezde guzel guzel yerlesir melegin gobusune..
tatlim insallah olmam ama olursamda yapacak birsey yok hakkimizda hayirlisi
Herkese merhaba...
Iyim tatlim be,ne olsun iste.Burasida olmasa halimiz harap...
Sen ne zamandir calisiyordun bebek icin canimin ici?Allah tez zamanda hepimizin yüzünü güldürsün insallah...Amin deyin kizlar,bugün cuma dualarin kabul oldugu bir vakit gizli bu günde...
Sağol canım iyiyim sen nasılsın, nasıl gidiyor?Merhaba canim hosgeldin.. nasilsin?
İşten güçten giremedim canım ya, misafir olarak takıldım🙂[sıze=2] gel bacım gel anlat bakalım hemen kaç gündür nerelerdeydin[/sıze]
Gel bacim gel hic durma valla🙂Söyle 5-10 kilo yollasan hic fena olaz sanirim🙂Bizimkinin sinifinda bir cocuk var ,o da tombis.O sana versin azcik,ikinizde tam olursunuz diyorum hep🙂
Kizim sen dur hele bakiimmm🙂Sen bile 4 ay beklemeyle rahat olamazsan biz ölelim![]()
oyyyy bacım sakın ölmeyin siz ölürseniz ben naparım burdaaaaaKizim sen dur hele bakiimmm🙂Sen bile 4 ay beklemeyle rahat olamazsan biz ölelim![]()