iyi degilim bizde biraz atıştık eşimle morelim bozuk
Takma kafana tatlim benim...
iyi degilim bizde biraz atıştık eşimle morelim bozuk
hoş geldin canımSelam kizlar,bende geldim...
amaaan iş işte , kastırıyorlar bu ara iyice , mesai üstüne mesai, bezdim valla çalışmaktan keşke bende öğretmenlik yapabilseydim
hoşgeldin lara nasılsınSelam kizlar,bende geldim...
al bendende o kadar bacım....erkek milletine hayatta yaranılmaz nedir bu kadınların çektiği yaaaaaaa.....herşeyi yap yap yap sonuç yine aynı Allahtan çok rahat ağlıyorumda içimden çabuk atıyorum...benimkide aynı seninki gibi haklıda olsa haksızda olsa kılını kıpırdatmaz ille benden çıkacak ilk kelimeeeeee ayyyy aaaayyyyyyyyyyyyolsun canım bizim gibi güzelleri bulmuşlar bide kıymetimizi bilmiyolarrrrrrrrrrr
sarı civcivim hoşgeldn hoşgeldiiiiiiiiin nasılsın oğlan nasıSelam kizlar,bende geldim...
Hosbuldum canim benim.Ne onlarla oluyor ne onlarsiz öyle degilmi?hoş geldin canım
canımmmm sık dişini biraz.....bu yoğun günler de geçer elbet. mesai hakikaten yorucu olur. hayırlısı canım canını üzme
hoşgeldin lara nasılsın
Iyim canim fena syilmaz.Sen nasilsin bugün?
ya aynen kin tutamam huyumuzu bildiklerimden böyle yapıyorlaral bendende o kadar bacım....erkek milletine hayatta yaranılmaz nedir bu kadınların çektiği yaaaaaaa.....herşeyi yap yap yap sonuç yine aynı Allahtan çok rahat ağlıyorumda içimden çabuk atıyorum...benimkide aynı seninki gibi haklıda olsa haksızda olsa kılını kıpırdatmaz ille benden çıkacak ilk kelimeeeeee ayyyy aaaayyyyyyyyyyyy
huyum kurusun çok çabuk affederim 5 dakika sonra hiçbirşey olmamış gibi konuşabilirim tabiiiiii dayanamadığımı biliyoryaaaaaa......................................
sarı civcivim hoşgeldn hoşgeldiiiiiiiiin nasılsın oğlan nası