evet orada dogru söyledin ben yapacagımı biliyomahh ahh iste orasini hic karistirma canim.Na yapalim onlarida öyle idare edecegiz.Biz daha akilliyiz ya🙂
evet orada dogru söyledin ben yapacagımı biliyomahh ahh iste orasini hic karistirma canim.Na yapalim onlarida öyle idare edecegiz.Biz daha akilliyiz ya🙂
sağol canım bende iyiyim kocam işe gitti kaldım bbu güzel havada evde..[/QUOTE]çok şükür canım herşey yolunda homini gırtlak yiyoruz oğlumla hızlı kilo alıyorum dikkat etmeme rağmen sanırım zayıf başladığım için böyle oldu..
sağol canım sanada iyi pazarlar biz iyiyiz canım sen nasılsın
evet bacım ötekinin uyanacağı yoktu bende senin avatarındaki gibi cin gibi bir eleman koydum🙂ayy o civciv yer seni tatlim benim.Uyuyan bebisi degistirmissin?Oglan iyi ne yapsin babasiyla camiiye gittiler.Ergenlik cagina giriyormusta anlayisli davranmalisiniz dedi Dr
Yap söyle güzel okkali bi yorgunluk kahvesi ve dal bizimle muhabbete-valla ilac gibi gelir biseycin kalmaz🙂
tabikiii söylerim canım allahım her isteyene hayırlısıysa versin...benim bebek iyi çok şükür 28.haftamızdayız zaman çok çabuk geçiyor..
yaaa siz hemen konuşabiliyormuşsunuz..... benim göresim gelmiyor öyle zamanlarda, hatta o kadar soğuk oluyorum ki anlatamam. içim almıyor ne yapayım.
kız öylesi daha iyi kıymetli olursunyaaa siz hemen konuşabiliyormuşsunuz..... benim göresim gelmiyor öyle zamanlarda, hatta o kadar soğuk oluyorum ki anlatamam. içim almıyor ne yapayım.
boşver bacım iyiki ağlıyoruz valla ben çok şükrediyorum böleeee sulugöz olduğum için yoksa içimden asla atamam birikirde birikir diğer türlühoşgeldiiiinn
öfff ne takacam sinir oluyorum sadece sinirlenincede hemn ağlıyorum.
geçer geçerde ben ne kadar dayanacam onu bilmiyorum ,şeytan diyor vur kapıyı çık
bende senin gibiyim valla hemen ağlıyorum bide onunla dalga geçiyor daha çok sinirleniyorum,ertesi günde küs olduğumuzu bile unutup konuşuyorum
Bende aynen senin gibiyim canim.Bizdede o dayanamaz hic küslüge.Ne kadar büyük sorun olursa olsun 5 dakika sonra birsey olmamis gibi laf atar.Ben yüz vermeyince fena sinirlenir...
kız öylesi daha iyi kıymetli olursun
evet bacım ötekinin uyanacağı yoktu bende senin avatarındaki gibi cin gibi bir eleman koydum🙂
oğlanın sonuçlarının iyi çıktığına sevindim
ayyyyyy bu zamanda ergenlik çok başka canım yaaaaa benim kız kardeşimde yeni çıktı ben öyle bi dönem görmedim Allah yardımcın olsun bacım...bazen düşünüyorumda acaba bizim zamanımızda ergenlik diye bişi yokmudu ben hiç hatırlamıyorum....
canım sonradan vermesi zor oluyo dikkat et kendine[/QUOTE]sağol canım bende iyiyim kocam işe gitti kaldım bbu güzel havada evde..