evetttttttttttt dogru tabı özledımmmm nasılsın bakalım gulum?allahım hepimizden razı olsun canım saol
selam kurabiyem hoşgeldin nasılsın özledimişsin beni duyar duymaz geldim
kuşlar söyledi
evetttttttttttt dogru tabı özledımmmm nasılsın bakalım gulum?allahım hepimizden razı olsun canım saol
selam kurabiyem hoşgeldin nasılsın özledimişsin beni duyar duymaz geldim
kuşlar söyledi
selam emıne nasılsın?Selam meli$$🙂
evet bacım aynen öleeeeeee baştaki pozitif izgil nerde şimdiki nerde içimden bile gelmiyor nedense umutlu olmak neden böleeee oluyor anlamış değiliminş canımn yaa aynen benimde öle oluyo kz herayın başında müthiş umut doluyo içim ayın sonuna gelene kadr ne umut kalıyo ne bişey ama umutsuzluk inançlı insanlara yakişmaz hani biz sebninle ne yapıyoduk herzaman pozitif olucaktık unuttunmu sözünü
benim en büyük korkumm tekrar hamile kalıp kaybetmek inanki gücüm kalmadı bir düşük daha yaşamak istemiyorum çok zor rabbim kimseye yaşatmasın herşerde vardır bir hayır diyorum ama bunu sadece dilim söylüyo kalbim diğil napıcamı bilemez oldum
vayyyy bacım hoşgelmişsinnnnnnnselam kızlar
evetttttttttttt dogru tabı özledımmmm nasılsın bakalım gulum?
sevındım geldıgıne ne demek tatlım ınan gorunce senı mutlu oldum....bende ıyıyım allaha şükür canım aynı evden işe işten eve baska bısey yok....bu gece ruyamda bebek gordum ayyy bı sevımlıydı sormayın yaa ben dogurmusum:laugh:etkısındeyım halavalla iyi olmaya çalışıyorum tatlm cadım sizi üzmemek için gelmiyodum
biraz olsun topladım kendimi işde mesajın çok duygulandırdı beni çok saol fıstık inş senin gibi arkadaşlarının olması güç veriyo sen nasılsın keyfin yerindedir inş
evet bacım aynen öleeeeeee baştaki pozitif izgil nerde şimdiki nerde içimden bile gelmiyor nedense umutlu olmak neden böleeee oluyor anlamış değilim
inşallah bacım şimdi gelecek olan melğin anneciğine sıkı sıkı tutunur
kanına baktırdın mı düşükten sonra
selam emıne nasılsın?
evet bacım aynen öleeeeeee baştaki pozitif izgil nerde şimdiki nerde içimden bile gelmiyor nedense umutlu olmak neden böleeee oluyor anlamış değilim
inşallah bacım şimdi gelecek olan melğin anneciğine sıkı sıkı tutunur
kanına baktırdın mı düşükten sonra